Zijn baasje liet hem achter en zei dat hij moest "blijven". Een week later zat hij er nog steeds!
Connect with us

Meest bekeken

Zijn baasje liet hem achter en zei dat hij moest “blijven”. Een week later zat hij er nog steeds!

We hoeven je niet meer te vertellen dat honden de beste vriend van de mens zijn. Een van hun bekendste eigenschappen is dat ze ontzettend trouw zijn. Helaas waarderen niet alle mensen deze loyaliteit. Ze kunnen gewoon niet begrijpen waarom hun baasje hen zou willen dumpen. Een trouwe hond moest helaas ervaren wat het is om verraden te worden. Zijn eigenaar dumpte hem op een voetpad in Moskou en zei hem om te “blijven.” Verder is er weinig geweten over deze hond, maar wat wel zeker is, is dat de eigenaar nooit terugkwam. De hond werd erg depressief, maar een week later zat hij nog altijd te wachten!

Een voorbijganger Elena Kniazeva slaagde erin om hem te overtuigen haar naar een nabijgelegen asiel te volgen. Daar werd hij gewassen en verzorgd. De hond werd Luke gedoopt en begon meteen open te bloeien. Hij was een erg lieve hond die snel vriendjes maakte!

Het verhaal van een van de nieuwe vrienden van Luke, Dennis, was zo mogelijk nog tragischer. Hij werd samen met zijn moeder en broers en zussen gevonden op een bouwwerf. Iemand had de oren van zijn moeder afgehakt. Een van zijn broertjes was al dood. Dennis had een wonde aan zijn pootje opgelopen, dat naderhand gelukkig goed genas.

De twee honden vonden algauw troost bij elkaar en vormden een prachtige vriendschap. Wisten zij veel dat ze op het punt stonden om naar Toronto in Canada te vliegen, waar ze samen een nieuwe thuis zouden zoeken.

4 Paws Toronto was zo genereus om de twee honden te aanvaarden, en gaf hen een plekje in hun adoptieprogramma. Zo zouden ze echt geluk vinden in hun leven. Hoewel ze duizenden kilometers moesten verhuizen, was dit de perfecte gelegenheid om opnieuw geliefd te worden.

Dankzij een GoFundMe campagne kon er genoeg geld ingezameld worden om de reiskosten te betalen.

De twee honden wachten nu in Canada op een nieuwe thuis!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending