Zijn Viktor Verhulst en Sarah Puttemans nog een koppel? Viktor geeft nu zelf een update
Connect with us

Celeberties

Zijn Viktor Verhulst en Sarah Puttemans nog een koppel? Viktor geeft nu zelf een update

Viktor Verhulst heeft sinds enkele maanden een nieuwe vriendin. In februari bevestigde hij zijn relatie zelf via Instagram.

Viktor Verhulst had lange tijd geen serieuze relatie sinds zijn breuk met Marthe De Pillecyn van K3. Enkele maanden geleden sloeg de vonk dan toch over met Sarah Puttemans.

Viktor en Sarah houden hun relatie privé. Interviews gaven ze nog niet en foto’s van de twee zijn erg schaars. Toch is de liefde nog steeds erg groot.

De afgelopen weken bevond Viktor zich met zijn familie in Saint-Tropez. Daar namen ze het tweede seizoen van ‘ De Verhulstjes’ op. Ondertussen trok Viktor naar Spanje voor de opnames van ‘ Temptation Island: Love or Leave’. Ook Sarah bevindt zich in Spaanse sferen. Zij is op Ibiza.

Met een reactie op een recente foto van Sarah, laat Viktor duidelijk weten dat hij zijn vriendin mist. “Hey”, reageert Viktor gevolgd door een hartje.

Celeberties

Heftige beelden: Zoon Rene Froger flink in elkaar geslagen!

Danny Froger de 33-jarige zoon van Rene Froger is in elkaar geslagen. Danny plaatsten onderstaande foto online waarop hij te zien is met een flink blauw oog.

Wat er zich heeft afgespeeld en er precies gebeurd is laat Danny Froger in het midden. Laten we het erop houden dat hij een blauwtje heeft opgelopen.

Ook nog een pittige dag voor René Froger (60). Het is vandaag precies 12 jaar geleden dat zijn moeder Mien overleed.

‘Mijn lieve schat, wat mis ik je toch’, schrijft de zanger bij een foto van hen samen op Instagram om haar te herdenken. ‘Al 12 jaar, elke dag.’

“Een foto zoals deze maakt me zo blij”
Moeder Mien overleed in 2009 op 67-jarige leeftijd aan een hartaanval. Hoewel de Topper zijn moedertje enorm mist, is hij dankbaar voor alle herinneringen die ze samen hebben.

‘Een foto zoals deze maakt me zo blij. Prachtige herinneringen en zo dierbaar’, deelt hij bij de post.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen laat op Instagram zien wat André Hazes in haar ziet

Sarah van Soelen kwam in de spotlights nadat André Hazes zijn statement over de breuk met Monique naar buiten bracht. Maar wie is deze Sarah van Soelen eigenlijk? De prachtige blonde verschijning is geen onbekende op sociale media. Sterker nog, sinds een aantal maanden is ze wereldberoemd geworden in eigen land.

Sarah van Soelen Instagram
Inmiddels heeft Sarah al een indrukwekkende 163.000 volgers voor zich weten te winnen. Nadat haar relatie met volkszanger André Hazes jr. wereldkundig werd gemaakt explodeerde haar Instagram. De liefde tussen de twee tortelduifjes hangt in de lucht. Ze lijken hun liefde dan ook alles behalve onder stoelen of banken te willen steken.

Na de breuk met Monique is André bij Sarahs familie ingetrokken, omdat hij close is met haar vader. Het duurde echter niet lang voordat André zijn eigen plek had gevonden. Hij heeft voor een slordige acht ton een driekamerappartement in Rotterdam gekocht. Het management van André reageerde hierop: “Dat Sarah hier ook bij zal intrekken lijkt mij voor de hand liggend.”

Sarah van Soelen schittert in bikini
Niemand zal ontkennen dat Sarah een prachtige vrouw is, en als we haar vriend André Hazes jr. mogen geloven is het ook echt ‘een leuk wijf’. Zo trakteert ze haar volgers regelmatig op spannende foto’s. Na het zien hiervan kunnen wij in ieder geval heel goed begrijpen waarom André voor haar gevallen is. Ze deelt op warme dagen regelmatig foto’s van haar killerbody. Hebben wij even geluk dat er een hittegolf in de lucht hangt.

 

Naast het promoten van verschillende merken op haar Instagram heeft Sarah van Soelen ook al kunnen proeven aan het leven van een actrice. Zo speelde ze in 2019 in een videoclip van zanger Quido van de Graaf. Hij haalde in 2019 de halve finale van The Voice Of Holland. Ben je benieuwd naar meer foto’s van de oogverblindende Sarah van Soelen? Zoek dan niet verder! Wij hebben de leukste selectie gemaakt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama: MAFS-Chantal openhartig over behoorlijk heftige periode

Chantal uit Married At First Sight, beter bekend als Wenkie vertelt in de Shownieuws Podcast dat ze echter een heftige tijd achter de rug heeft.

Bart Ettekoven en Kayleigh van den Hout bellen in de podcast met Wenkie.

“Afgelopen december lag ik in het ziekenhuis. Ik moest een ambulance bellen”, vertelt ‘Wenkie’. Wenkie laat ook tijdens het gesprek weten dat ze niet helemaal blij is met hoe dingen verteld worden in de media.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending