Zo te zien had Anna Nooshin het behoorlijk koud op deze foto!
Connect with us

Celeberties

Zo te zien had Anna Nooshin het behoorlijk koud op deze foto!

Er lopen in Nederland behoorlijk wat dames rond die zichzelf voordoen als zogenaamde influencer. Gaby Blaaser is daar een mooi voorbeeld van. Een goed lichaam hebben en dat online verkopen werkt gewoon tegenwoordig! De Iraans/Nederlandse Anna Nooshin is er ook zo eentje.

Ze is bekend geworden met haar YouTube-kanaal waar ze inmiddels bijna 300.000 abonnees op heeft weten te verzamelen. Die schaamt zich er niet voor om zo nu en dan een behoorlijk gewaagde foto online de plempen.

Stond de verwarming uit Anna?

Volgers vragen zich intussen af of de verwarming uit stond tijdens het maken van deze foto? Zie jij misschien waarom?

Celeberties

Zien: Sarah van Soelen is nú al zwanger van André Hazes?

Het was weer heerlijk in de roos met de sappige nieuwtjes uit BN’er-land afgelopen tijd. Marco Borsato is weer in beeld en André Hazes is weer eens weg bij Monique Westenberg. Dit keer heeft de jonge zanger een dame van 25 op het oog volgens vele media. Sarah van Soelen zou de gelukkige zijn.

Na al het heen en weer geschuif tussen Bridget Maasland en de moeder van zijn kind vorig jaar leeft iedereen natuurlijk extra mee met Monique. Maar er gaat nu een roddel rond waar we toch wel een tikkeltje van schrikken wanneer dit waar zou zijn. Roddelwebsite ‘Ditjes en Datjes’ laat meer weten over zwangerschapsgeruchten betreft de 25-jarige Sarah. Het gerucht gaat dat de twee al het bed met elkaar deelden terwijl de zanger zijn huwelijksaanzoek aan het plannen was voor Monique.

Sarah van Soelen zwanger van André Hazes, een feit of gerucht?
Maar een suggestieve foto van de blondine doet veel vraagtekens opwekken. Ze poseert namelijk met een alcoholvrij drankje en de hashtag ‘#baby’ wordt gebruikt. Natuurlijk kwamen direct de roddels dat Dré zijn scharrel al bezwangerd zou hebben. De roddelwebsite benadrukt dat dit éxtra pijnlijk is voor Monique, die al langere tijd bezig was om een tweede kindje te krijgen met de zanger. Zelf heeft hij aangegeven dat dit niet het geval was en dat het bed nooit gedeeld is: “We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren..”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Marco Borsato gespot met zijn nieuwe liefde, je raadt nooit wie!

Marco Borsato is sinds een tijdje weer terug van weggeweest, hij heeft zelfs een nieuw nummer uitgebracht. Ook zijn er verschillende interviews geweest met de zanger waarin hij zich uitsprak over de afgelopen tijd. De zanger is door verschillende gelekte affaires namelijk gescheiden met zijn voormalige vrouw, Leontine.

Er zijn in de tussentijd dan ook al verschillende namen van vrouwen in de media verschenen waar de zanger nu weer mee aan zou pappen. Een van de meest besproken namen is toch wel van deze dame, de prachtige Denise Boekhoff. Maar het schijnt dat dat puur vriendschappelijk is geweest. Ook Denise zelf heeft zich hierover uitgesproken en duidelijk gemaakt dat het niet meer dan vriendschappelijk geweest is.

Nieuwe liefde van Marco Borsato!
Maar Marco is alweer met een vrouw gespot in de tussentijd. Je zou verwachten dat het definitief over zou zijn tussen hem en Leontine, maar niets is minder waar. Het lijkt toch een zelfde soort verhaal te gaan worden als tussen André en Monique. Het blad Weekend zou in de parkeergarage van het appartementencomplex foto’s hebben gemaakt van de auto van Leontine.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Auto Leontine ontdekt in de parkeergarage Marco Borsato

Foto’s die zijn gemaakt voor het blad Weekend in de parkeergarage van het appartementencomplex van Marco Borsato zouden volgens Shownieuws aantonen dat Leontine en Marco samen op de bank het interview met Linda hebben bekeken. De ex van Marco zou pas de volgende ochtend zijn vertrokken.

Patty Brard onthulde bij Shownieuws de conclusie dat er mogelijk weer een verzoening zou kunnen plaatsvinden na de knieval van Marco Borsato in interviews met De Telegraaf en Linda de Mol.

Waakvlam
De hereniging zou mogelijk te maken kunnen hebben met de waakvlam die is blijven branden tussen de twee. Tijdens de interviews werd de mogelijkheid opengehouden, maar dat er een verzoening zou plaatsvinden die sneller is dan het licht zou uitzonderlijk zijn.

Uit de interviews bleek dat Borsato nog steeds smoorverliefd is op zijn ex. Hij gaf in de gesprekken toe dat hij fouten heeft gemaakt door hierover te zwijgen.

Nieuwe start
Borsato gaf niet alleen interviews om een start te maken na een problematisch jaar. Ook kwam er van hem een nieuwe song over de verloren liefde. Ook dat is een aaneenrijging van schuldbelijdenis en liefde, met een tekst van John Ewbank.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending