Zoon Bibian Mentel geeft hartverscheurend interview
Connect with us

Meest bekeken

Zoon Bibian Mentel geeft hartverscheurend interview

Zondag was de zoon van Bibian Mentel te gast bij Humberto. Julian (18) sprak er samen met zijn vader over het afscheid van Bibian. Ze wensen de nalatenschap van Bibian verder te zetten. Julian vertelt: “Er is niemand zoals je eigen moeder.”

De 18-jarige jongen was zichtbaar geëmotioneerd en getuigt dat Bibian haar kinderen altijd op de eerste plaats zette, ondanks haar slepende ziekte. “Ze liet alles vallen voor mij”, zegt hij. En wat mist hij het meest aan Bibian? “Mama. Het maakt niet uit wat er was, ik kon altijd mijn ei kwijt bij haar. We konden het over van alles en nog wat hebben. Bij haar voelde ik mij veilig. Er is niemand zoals je eigen moeder.”

Twee druppels

Edwin, de man van Bibian, zegt dat Julian helemaal zoals zijn moeder is. “Hij is honderd procent de mannelijke versie van haar. Ook met de kleine, irritante kantjes eraan.”

In maart nam Bibian afscheid van haar volgers op Instagram: “Wat een liefde heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Ontzettend veel dank voor jullie berichtjes, kaartjes en bloemen.”

Meest bekeken

Barbie Samantha de Jong deelt doodsoorzaak vriend

Heftig nieuws voor Samantha de Jong: haar vriend Gelmore overleed zondag plotseling. Kort hierna maakt de realityster bekend wat er precies is gebeurd.

Op Instagram maakte Barbie het nieuws bekend dat haar vriend Gelmore, die zij Gilly noemt, zondag is overleden. De twee kregen begin dit jaar een relatie nadat bleek dat Samantha’s zoontje Angelo niet van haar toenmalige vriend Gerrit was, maar van Gelmore. Sindsdien waren de twee stapelgek op elkaar en probeerden ze samen de voogdij over hun zoontje terug te krijgen.

Hartstilstand

Op Instagram schrijft Samantha een hartverscheurend bericht waarin ze afscheid neemt van Gelmore. ,,Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent”, schreef Samantha. ,,Je zal voor altijd bij me blijven”, vervolgt Barbie. ,,Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart.”

Ook laat ze weten wat er precies gebeurt is met haar vriend. ,,Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je, schat.”

De voormalige Oh Oh Cherso-ster laat weten waaraan haar vriend is overleden. ,,Gelmore is overleden aan een hartstilstand. Rust in vrede, lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bridget Maasland weg bij RTL? ‘Ze is woedend!’

Bridget Maasland is woedend op RTL baas Peter van der Vorst. Bridget is namelijk van mening dat het heel opvallend is hoe vaak ze gevraagd wordt RTL Boulevard te presenteren als er op die dag toevallig ook een item over haar ex Andre Hazes in zit. Daar is ze klaar mee en ze heeft RTL baas Peter van der Vorst duidelijk gemaakt dat ze alleen nog RTL Boulevard gaat presenteren op de dagen dat er geen item van Andre Hazes in zit.

Uiteraard is dit nogal hypocriet van Bridget Maasland, want je presenteert een roddelprogramma en je weet dan dat het ook wel eens over jezelf kan gaan. Stop dan helemaal met het presenteren van RTL Boulevard of wees een professioneel en presenteer het programma gewoon ook als er over Andre Hazes een item in zit. Uiteindelijk bepaal je toch echt zelf of je op het item wilt reageren of dat je gewoon de autocue voorleest en verder gaat naar het volgende onderwerp.

Wellicht komt deze beslissing ook omdat ze vorige haar nieuwe liefde alweer gedumpt heeft en dit ook in RTL Boulevard wilt vermijden?

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong (Barbie) vertelt meer over doodsoorzaak vriend

Gisteravond maakte Samantha bekend dat haar grote liefde Gelmore heel plotseling is overleden.

Een gezellig weekend nam een verschrikkelijke wending voor Samantha de Jong. Zondag liet ze weten dat haar grote liefde Gelmore heel plotseling is overleden. Kort daarna vertelt ze wat er precies is gebeurd.

Plotseling overleden
“Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden”, schreef Samantha gisteravond bij een liefdevolle foto met haar vriend. “Hoe kan dit? Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niets hielp. De artsen en politie namen het over. Je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef. Uit het oog, nooit uit me hart.”

Later die avond onthult Samantha ook waaraan haar vriend en de vader van zoontje Angelo zo plotseling is overleden. “Gelmore is overleden aan een hartstilstand”, schrijft ze onder de foto. “RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Gelukkig samen

Onlangs bracht Samantha nog naar buiten hoe gelukkig zij en Gelmore, wiens naam op haar borst prijkt, samen waren. In een interview met Story vertelde ze openhartig over de bijzondere band die zij samen hadden. “Ik kan alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustraties… Dat vind ik heel waardevol.” Ook maakte Samantha bekend dat Gelmore de echte vader is van haar vijf maanden oude baby Angelo. “Mijn droom is om met zijn drietjes een echt gezin te vormen”, zei ze daarover.

We wensen alle nabestaanden veel sterkte toe!

Doorgaan met lezen

Trending