Zoon Glennis Grace slaat klein meisje in elkaar op een feest
Connect with us

BNers

Zoon Glennis Grace slaat klein meisje in elkaar op een feest

De zoon van de Nederlandse zangeres Glennis Grace lijkt opnieuw in opspraak te zijn geraakt, ditmaal op Curaçao. Volgens bronnen is er afgelopen zaterdag een incident geweest waarbij Anthony Shane Majri, de 17-jarige zoon van Glennis Grace, betrokken was.


Het incident zou zijn begonnen toen hij een meisje in haar gezicht zou hebben gesl*gen, wat tot commotie leidde op het eiland. Dit incident werpt opnieuw vragen op over het gedrag van de tiener, die in het verleden al eerder in het nieuws was vanwege zijn gedragsproblemen.

De zoon van Glennis Grace staat bekend om zijn gedragsproblemen en is eerder betrokken geweest bij incidenten die de aandacht van de media hebben getrokken. Zo werd hij veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij een incident in een supermarkt, waarbij hij medewerkers bedre!gde terwijl hij een e-s!garet gebruikte.

Dit leidde tot een veroordeling voor zowel de tiener als zijn moeder Glennis Grace. Het incident had ook negatieve gevolgen voor de carrière van de zangeres, aangezien ze daardoor geconfronteerd werd met annuleringen en andere problemen in haar professionele leven.

Het recente incident op Curaçao lijkt te wijzen op voortdurende gedragsproblemen bij de tiener, ondanks eerdere juridische consequenties. Yvonne Coldeweijer, ook bekend als “Spionnenjager”, deelde het nieuws van het incident op haar Instagram-account. Volgens haar was de tiener eerder die dag al weggestuurd van het strand vanwege agress!ef gedrag.

Het gew*ld tegen het meisje ’s avonds kwam als een schok, en zij was volgens getuigen “helemaal overstuur en in paniek”. Glennis Grace was naar verluidt ook ter plaatse en werd ingelicht over het incident door de beveiliging. De reden voor de m!shandeling is nog niet duidelijk.


Het incident heeft opnieuw de aandacht gevestigd op de gedragsproblemen van de zoon van Glennis Grace en heeft vragen opgeroepen over de verantwoordelijkheid van de ouders. Tot op heden heeft Glennis Grace nog niet gereageerd op de gebeurtenissen, maar volgens Yvonne Coldeweijer is het te verwachten dat ze het gedrag van haar zoon zal proberen te minimaliseren. Het incident blijft de aandacht trekken van zowel media als publiek en werpt vragen op over de opvoeding en begeleiding van jongeren met gedragsproblemen.

Het incident op Curaçao heeft geleid tot een hernieuwde focus op de gedragsproblemen van de tiener en heeft vragen opgeroepen over de verantwoordelijkheid van ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Hoewel Glennis Grace tot op heden nog niet heeft gereageerd op de gebeurtenissen, wordt er veel gespeculeerd over hoe zij zal omgaan met de situatie.

Het is duidelijk dat de zangeres in het verleden heeft geprobeerd haar zoon te ondersteunen en hem te helpen met zijn gedragsproblemen. Echter, ondanks eerdere juridische consequenties en veroordelingen, lijken de problemen van haar zoon aan te houden. Dit roept vragen op over de effectiviteit van eerdere interventies en wat er nu moet gebeuren om de tiener te helpen zijn gedrag te verbeteren.
Glennis Grace

Veel mensen op sociale media hebben gereageerd op het incident en uiten hun bezorgdheid over de tiener en zijn gedrag. Er is ook kritiek geuit op Glennis Grace en haar rol als ouder in deze situatie. Sommigen vragen zich af of de zangeres voldoende heeft gedaan om haar zoon te begeleiden en verantwoordelijkheid te laten nemen voor zijn gedrag.
Glennis Grace

Het incident werpt ook bredere vragen op over de aanpak van gedragsproblemen bij jongeren en de rol van de samenleving bij het ondersteunen van jongeren die worstelen met agress!e en gew*ld. Het benadrukt het belang van preventie en begeleiding voor jongeren om hen te helpen positieve keuzes te maken en hun gedrag te verbeteren.
Glennis Grace

Het is nu afwachten hoe Glennis Grace zal reageren op het incident en welke stappen zij zal nemen om haar zoon te ondersteunen en te begeleiden. Het incident heeft in ieder geval opnieuw de aandacht gevestigd op de uitdagingen waarmee ouders te maken kunnen krijgen bij het opvoeden van kinderen met gedragsproblemen en benadrukt het belang van de gemeenschap en de samenleving als geheel om jongeren te ondersteunen bij het nemen van verantwoordelijkheid voor hun gedrag en het maken van positieve keuzes.


BNers

Echtgenoot van Wieteke van Dort plotseling overleden

Twee maanden geleden werd bekend dat actrice Wieteke van Dort ongeneeslijk ziek is. Vanavond is naar buiten gebracht dat haar man Theo Moody (86) is overleden. Wieteke is te zwak om naar de crematie te gaan…

Vrede met de dood

In mei dit jaar kreeg Van Dort te horen dat ze kanker heeft. Volgens haar secretaresse waren haar man en de kinderen er voortdurend voor haar.
Maar deze week is haar man Theo, die vijf jaar ouder was, plotseling overleden. Hij had last van zijn darmen en besloot dat hij daaraan niet meer geholpen wilde worden. Hij heeft er zelf voor gekozen om te sterven, zo laat Alexander Moody, de jongste zoon weten aan De Telegraaf.
”Hij had vrede met zijn dood hoewel ze het heel moeilijk vond, heeft Wieteke dat nu ook.” Alexander geeft aan dat er nog gesprekken zijn gevoerd met de familie.
”We vonden het niet gemakkelijk om hem te laten gaan, maar we hadden begrip voor zijn beslissing zich niet meer te laten behandelen. Het is goed zo. Mijn vader was op. Zijn overlijden zal voor hem als een bevrijding hebben gevoeld.”
”Ook omdat hij leefde met de angst dat mijn moeder hem op een dag voor zou gaan”, zo besluit Alexander in De Telegraaf.

Te zwak voor crematie

Volgens Alexander zag zijn vader een leven zonder Wieteke niet zitten. ”Dat heeft hij de afgelopen tijd vaker gezegd.”
Afgelopen maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen.
Theo Moody en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd. Volgens haar zoon houdt zijn moeder zich kranig en dapper.
Alsof dit niet hartverscheurend genoeg is, is Wieteke te zwak om volgende week naar de crematie van haar man te kunnen gaan.
Wij wensen Wieteke en de overige nabestaanden veel sterkte en kracht toe. Steun haar met een hartje en een lieve reactie.
Doorgaan met lezen

BNers

Gordon zit vast in Dubai: ‘Aangifte tegen hem gedaan en zijn paspoort is ook afgepakt!’

Gordon heeft een aantal jaar geleden besloten dat hij liever in Dubai woont met gelijkgestemden. Daarmee bedoelen we ‘met andere mensen die ook graag willen laten zien dat ze veel geld hebben’. Zoals je misschien wel weet loop Goor graag te pochen met zijn designerkleding, brilletjes en tasjes. Iets wat in Nederland niet altijd even goed gewaardeerd wordt, in Dubai is het echter het gemiddelde beeld van de mensen daar. Goor heeft ooit Amsterdam ingeruild voor het Gooi maar ook dat bleek niet anoniem en luxe genoeg te zijn.

In de podcast Borrelpraat met Thijs Boermans en Niels Oosthoek vertelt Goor over zijn overstap naar Dubai: “Het was best een flinke beslissing, want ik ben toch een Amsterdammer en heb jarenlang in het Gooi gewoond. Dat was op zich al een opgave. Maar het was er wel veilig. In het begin dacht ik: dit is het paradijs. Ik werd nergens herkend. De anonimiteit was heerlijk.”

Paspoort van Gordon afgepakt

Echter vertelt Goor dat het leven in Dubai niet zo vrij is als in Nederland: “Ik was ook een beetje gestresst van alle negatieve media-aandacht en het heeft ook heel veel voordelen, maar dan word je geconfronteerd met de cultuur en de regels die er gelden, want je hebt geen idee. Een middelvinger opsteken in public? Dan ga je de gevangenis in.”


Goor heeft de strenge regels van het land zelf ervaren: “Ik heb wel een keer f*ck you gezegd tegen een vrouw, die is naar de politie gegaan en heeft aangifte gedaan, waardoor ik een travel ban heb gekregen van vijf maanden. Oftewel: mijn paspoort werd ingenomen. Ik heb 150.000 dirham schadevergoeding moeten betalen. Dat is 50.000 euro. En dat heeft er wel ingehakt voor mij, want als jij in een land vastzit waar je niet meer uit kan, dat is echt een pressiemiddel. Dan kun je net zo goed een gevangenisstraf hebben. Dit was twee jaar geleden, in mijn eerste jaar. Als je f*ck you zegt… Oké, het was niet chic, maar ze verdiende het op dat moment, want het was echt een kutstreek wat ze bij me uithaalde. Als je daar dan zo’n straf voor krijgt of tien keer op het politiebureau voor moet komen. Ja… dat vind ik echt van de gekke.”

Toch wil Gordon in Dubai blijven!

Tóch blijft Goor in Dubai wonen. Soms. Goor: “Ik ga niet weg, hè, uit Dubai, want het heeft ook voordelen, alleen ik ga niet meer permanent daar wonen. We wonen daar met 4 miljoen expats. Van hen zijn er zeker 1 miljoen homoseksueel, maar dat zegt niet iedereen en dat lees je ook nergens. Ze gedogen het, laat ik het zo zeggen. Ik heb zelfs op een gayfeest gestaan op het strand in Dubai met rainbow flags en weet ik veel wat. Het is verboden, maar je gaat er niet de gevangenis voor in.”

Goor heeft zelfs een politiecommissaris uit Dubai gehad: “Ja, ik heb nog nooit zoveel l*ll*n gezien in m’n hele leven, echt niet normaal. Ze zijn bijna allemaal ervoor in, echt. Mijn eerste date was met een politiecommissaris, ik zweer het je. Ik zie zijn uniform nog liggen in de hoek. Ik kon duidelijk merken dat hij eerder op een kameel had gezeten. Hahaha.” De podcast:


Doorgaan met lezen

BNers

Rechter veroordeelt Ali B tot twee jaar onvoorwaardelijke celstraf: verkrachting Naomi en poging tot verkrachting Ellen ten Damme bewezen

Ali B moet twee jaar de gevangenis in. Dat oordeelde de rechtbank in Haarlem vandaag. De rechter acht de rapper schuldig aan een verkrachting in 2018 en een poging tot verkrachting in 2014.


Ali B stond terecht voor vier zedendelicten: twee aanrandingen en twee verkrachtingen. Hij werd vrijgesproken van een aanranding in Heiloo in 2018 en een aanranding in Amsterdam in datzelfde jaar.

De rechter noemde Ali B “een tamelijk dwingend persoon die geen nee accepteert, weinig inlevingsvermogen in anderen toont en uitgaat van zijn eigen visie op zaken”:


Twee jaar cel voor Ali B: ‘Hij nam geen verantwoordelijkheid voor zijn daden’
Bij de verkrachting en poging tot verkrachting waren zijn “eigen seksuele behoeftes leidend”, stelde de rechter. Hierbij had hij volgens haar geen oog voor de gevolgen voor de vrouwen.

De straf is lager dan de eis van het Openbaar Ministerie. Dat eiste vorige maand een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar. Ali B was zelf niet aanwezig bij de uitspraak, zoals hij van tevoren al had aangekondigd.

‘Geen weerstand bieden’

Van zangeres Ellen ten Damme lag er een melding van een verkrachting in 2014 in Marokko. Dat gebeurde volgens Ten Damme tijdens opnames voor het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan. Jill Helena (artiestennaam), oud-kandidaat van The Voice of Holland, had aangifte gedaan van een aanranding in 2018 in Amsterdam. Verder was er een aangifte van een vrouw genaamd Naomi van aanranding en verkrachting op een schrijverskamp in Heiloo in 2018.

De vrouwen konden volgens de officier van justitie “geen weerstand bieden” aan Ali B. “Hij heeft geen enkel respect voor de lichamelijke integriteit van slachtoffers. Van enig inlevingsvermogen in wat voor schade dit bij hen zou kunnen aanrichten is geen sprake.”

Maar de advocaat van Ali B, Bart Swier, vroeg om vrijspraak in alle zaken. Ali B “accepteert wel degelijk nee”, stelde zijn advocaat Bart Swier in zijn pleidooi.

Angstaanvallen

Ali B werd meerdere keren emotioneel tijdens de rechtszaak. Hij zei nooit een signaal te hebben gehad dat iets gebeurde tegen iemands zin.

Ook sprak hij van een “trial by media”. Hij zei in de media onterecht te zijn neergezet als “een seksueel roofdier”. Dat vrat aan hem. “Ik kreeg angstaanvallen, had slapeloze nachten. Voor het eerst voelde de dood warmer dan leven.”


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending