Zoon komt uit als transgender en moeder besluit te vieren met gedenkwaardige fotosessie
Connect with us

Meest bekeken

Zoon komt uit als transgender en moeder besluit te vieren met gedenkwaardige fotosessie

Heather Lundberg is een moeder die zielsveel van haar kinderen houdt. Toen Adrian haar vertelde dat hij een transgender man was, besloot ze iets te doen om te laten zien dat ze hem accepteerde zoals hij was.

Adrian Brown is 20 jaar oud en heeft onlangs aan zijn moeder aangekondigd dat hij een transgender man is. Heather deelde eind januari een post op haar Facebookpagina waarin ze schreef:

„Wanneer je kind uit de kast komt als trans, het beste wat je kunt doen is een fotosessie houden om te vieren dat hij geluidsloos en moedig uit een race stapte waar hij nooit aan mee wilde doen, zijn eigen baan vond en uiteindelijk won.”

Publiée par Heather Lundberg Green sur Mardi 29 janvier 2019

Heather besloot een nieuwe zwangerschapsaankondiging te houden. De blauwe ballonnen verklappen dat het ditmaal om een jongetje gaat…

Publiée par Heather Lundberg Green sur Mardi 29 janvier 2019

Ze maakte samen met Adrian een aantal foto’s om het heugelijke nieuws te delen.

Publiée par Heather Lundberg Green sur Mardi 29 janvier 2019

Adrian vertelde afgelopen september aan zijn moeder en broer Lucas dat hij zich als man identificeert. Als verjaardagscadeau, afgelopen januari, besloot zijn moeder hem deze ontroerende en feestelijke fotosessie aan te bieden.

Publiée par Heather Lundberg Green sur Mardi 29 janvier 2019

Ze schreef op Facebook: „Gelukkige 20ste verjaardag Adrian! Je bent zonder twijfel de meest fascinerende mens die ik ken en ik zal altijd je grootste fan zijn. Ik hou van je, ik respecteer wie je bent.”

Publiée par Heather Lundberg Green sur Mardi 29 janvier 2019

Toen zijn moeder hem voor het eerst het idee opperde, vond Adrian het een beetje afgezaagd, maar zijn moeder kan alles leuk maken, dus hij liet het over zich heen komen, berichtte USA Today.

Sinds de publicatie van deze foto’s heeft Heather veel berichten ontvangen om haar toe te juichen voor wat ze voor haar zoon heeft gedaan. Voor haar was het de normaalste zaak van de wereld omdat haar zoon altijd haar kind zal blijven, wat er ook gebeurt.

Heather hoopt andere gezinnen te inspireren om elkaar te accepteren. Liefde moet altijd het middelpunt van alles zijn!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending