Zoontje Lil’ Kleine krijgt zijn eerste auto als kerstcadeau
Connect with us

Celeberties

Zoontje Lil’ Kleine krijgt zijn eerste auto als kerstcadeau

Hoewel de kerstdagen nog moeten beginnen, is het zoontje van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes al flink in de watten gelegd. Lío (2) kreeg namelijk al een auto van zijn vader.

De rapper deelt op Instagram een kiekje van zijn zoontje bij de kerstboom. “It’s beginning to look a lot like Christmas 🎄 ❄️”, schrijft de rapper.

Op de foto zien we hoe het kleintje in een zwarte Bentley zit. Het betreft natuurlijk nog maar een speelgoedvariant, maar de jongen is er niet minder blij om.

Ook Jaimie Vaes is in de wolken. Zij reageert met een hartje. Rachel Hazes kan het ook niet laten om te reageren. “Topper”, vindt zij. Een andere volger zegt: “Kleintje in de dop.”

Celeberties

Wie is het: “André Hazes heeft een verrader in zijn vriendenkring!”

Wanneer André Hazes op vakantie laat, terugkomt uit een kliniek in Spanje, of slaapt bij Monique Westenberg, de media weet het. Maar hoe kan het eigenlijk dat er zoveel verschillende media op de hoogte zijn van de acties van deze zanger. Via verschillende juice-kanalen wordt er informatie de wereld in geslingerd over verschillende bekende Nederlanders.

Bij de meeste kanalen gaat dit veelal over semi-BN’ers die bijvoorbeeld in programma’s als ‘Temptation Island’ zitten. Maar sommige informatie gaat ook over de grotere artiesten van ons land zoals Hazes en Borsato. Soms is de informatie van deze kanalen gewoonweg heel scherp opgemerkt. Bijvoorbeeld toen de ring van zangeres Maan op heterdaad betrapt werd in een mysterieuze The Voice video (hier te zien). Maar andere keren krijgen we ook vluchttijden te zien of hotels waar de sterren zouden overnachten. Deze informatie wordt niet gedeeld door deze sterren zelf, uiteraard. Hoe komt dat naar buiten?

Moet André Hazes met argwaan rondlopen?

Het Instagram-kanaal ‘Reality.FBI’ denkt dat er een “snitch”, ofwel een verrader, is die dichtbij Hazes staat. Op Instagram stelt het kanaal: “In het Hazes-kamp, iemand dichtbij André, iemand die alles voor hem regelt, schijnt een ‘snitch’ rond re lopen. Die al maandenlang de info dorstuurt naar bepaalde media. Dit kan op het niveau management of tour manager zitten.” Op onderstaande post is te lezen aan wie het kanaal moet denken, maar dat zijn namen waarbij we dit niet voor kunne stellen. Hoe de media wél van te voren weet waar André heenvliegt en verblijft is ons een raadsel. Meer hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Mark Rutte en Hugo de Jonge gaan helemaal viraal met uitgelekte kerstliedje

Dat we regelmatig grappige filmpjes van onze beleidsbepalers tegenkomen is niet ongewoon meer. Zeker niet nu er met deepfake technologie gewoon iets vanuit het niets gemaakt kan worden. Deze kans zagen de twee broers Matties en Cas ook en besloten daarop in te springen met een deepfake kerstliedje dat wordt gezongen door Mark Rutte en zijn kompanen.

Deepfake technologie

Deepfake is een techniek die gebruikt wordt om menselijke beelden samen te stellen op basis van artificiële intelligente. De techniek maakt gebruik van bestaande afbeeldingen. Deze worden gecombineerd en over elkaar gezet, zodat het programma gezichtsuitdrukkingen leert maken. Deepfake is een ontzettend interessante ontwikkeling maar neemt ook de nodige risico’s met zich mee. Zo kan deepfake voor kwade doeleinden in worden gezet. Gelukkig is een deepfake kerstliedje gewoon een leuke grap!

De makers

De makers van het liedje zijn de twee broers Matties en Cas. Zij hebben een bedrijf dat deepfake video’s maakt voor verschillende doeleinden. Zij gebruiken technieken die veel verder gaan dan de ‘simpele’ apps op deepfake gebied. Ze benadrukken dan ook dat het een hoop tijd heeft gekost om het deepfake kerstliedje met Mark en co te maken.

Gevaren van deepfake

Toch wordt het steeds makkelijker om deepfake technologie toe te passen. De gevaren die hieraan zitten zijn best behoorlijk. “De techniek is inmiddels zo geavanceerd dat de montage door een leek niet te zien is. In dit geval is het humoristisch, maar het kan ook heel gevaarlijk zijn”, is wat Bart Jacobs aan RTL Nieuws vertelde. Eerder zagen we al deepfake filmpjes opduiken waarin BN’ers in hun ‘nakie’ gefaked werden. Dit doet natuurlijk enorme schade aan iemands imago.

Satire

De gevaren van deepfake zijn duidelijk maar voorlopig kunnen we wel genieten van de satire die we voorbij zien komen. Ik zou zeggen, ga even zitten en geniet van een minuut engelenzang. Let ook vooral op het hoge stemmetje van de Jonge!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw: Maan maakt mannelijk Nederland in één klap verliefd met zwoele vakantiefoto!

Maan de Steenwinkel is natuurlijk al een dame waar mannelijk Nederland graag naar kijkt. De rest van Nederland luistert trouwens ook nog eens graag naar deze zangeres. Sinds haar winst bij The Voice of Holland is ze niet meer uit de Top 40 te slaan in Nederland en haar succes lijkt alleen nog maar groter te worden. Inmiddels is de brunette ook al in verschillende televisieprogramma’s te zien. Gisteravond konden we haar bijvoorbeeld in ‘Gevaarlijkste Wegen’ zien op NPO3, samen met Sjaak.

Hiervoor is het duo naar Portugal geweest. Dit is uiteraard voor werk, maar wel het leukste werk dat er is. Daarom is het natuurlijk eigenlijk gewoon een beetje een georganiseerde vakantie. En bij een vakantie horen natuurlijk wel een aantal fijne vakantiekiekjes. We kunnen je vast verklappen dat die weer heerlijk zijn!

Maan staat altijd goed op de foto!

De zangeres schrijft bij de foto’s en video’s: “Een beetje leven. nou en dat hebben we geweten. Soms door doodsangsten langs ravijnen, soms door slappe lach door mister Sjaakstein en zijn hoogtevrees. Soms door paringsdansen in een carnavalspak. Ik vond het op de eerste foto erg hemels, rijden boven de wolken, Sjaak vond t meer een hel. Of we er zonder kleerscheuren vanaf komen zie je vanavond in De Gevaarlijkste Wegen, 20:20 NPO3.” Hieronder zie je de verzameling kiekjes en video’s van hun uitstapje naar Portugal. Even swipen tot de laatste foto zullen we zeggen, al is de rest ook leuk om te zien natuurlijk!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending