Zorgen om Leontine Borsato: “Ze heeft het heel zwaar”
Connect with us

Lifestyle

Zorgen om Leontine Borsato: “Ze heeft het heel zwaar”

Een bron heeft in Weekblad Weekend haar zorgen geuit over Leontine Borsato. Volgens een ‘vriendin’ van de presentatrice gaat het niet zo goed met haar. Dat schrijft Superguide.

“Leontine komt heel sterk over op haar Instagram en lijkt er het beste van te maken, maar eigenlijk heeft ze het er heel zwaar mee dat ze haar scheiding van Marco moet verwerken in een tijd waarin ze haar dierbaren op afstand moet houden”, aldus de bron.

Haar hart luchten bij een vriendin of familielid wordt door al die coronamaatregelen bemoeilijkt. “Ze heeft Jada thuis om zich heen en daar heeft ze natuurlijk veel steun aan, maar je gaat je 17-jarige dochter natuurlijk niet opzadelen met alle pijn, verdriet en woede die door haar vreemdgaande vader is veroorzaakt.”

“Ondanks het feit dat ze met weelde wordt omringd, wordt ze iedere dag met een zwaar gevoel wakker”, klinkt het bij de ‘vriendin’. “Ze heeft nu alle tijd om na te denken over haar gestrande huwelijk. Dat zal weer voor de nodige vragen zorgen.”

Celeberties

ZIEN: Dit is de 28-jarige nieuwe vriend van Bridget Maasland!

Het gaat goed tussen Bridget Maasland en haar vriend Bram. Gisteravond schreden ze voor het eerst samen over de rode loper voor de première van het theaterstuk Vastgoed BV.

Sinds 3 maanden is Bridget samen met de 28-jarige Bram Plattel. Het gaat zo goed met de twee lovebirds dat ze gisteren samen op de rode loper verschenen.

Man-man

In zijn blauwe pak matchte Bram goed met Bridgets blauwe jurkje. “Lief hè? Ja, het gaat heel goed”, vertrouwde de presentatrice aan Shownieuws toe. “Hij is een man-man. Daar hou ik van.”

Ibiza

Op 28 augustus liet Bridget al via haar Instagramaccount al weten dat Bram haar nieuwe liefde is. “Ik hou van hem en hij van mij”, schreef ze vanaf Ibiza bij een mooi kiekje.

Bron: AD, Libelle Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote schrok: Patty Brard met spoed naar het ziekenhuis

Een slecht begin van de dag voor Patty Brard. De presentatrice moest vanmorgen naar het ziekenhuis. Naar eigen zeggen is zij ‘met het verkeerde been uit bed gestapt’.

Krukken

Patty schrikt haar volgers flink op met haar nieuwste Instagram post. Op de foto is te zien hoe Patty op de parkeerplaats van het ziekenhuis staat, met twee krukken. Bij het bericht schrijft Patty dat zij ‘met het verkeerde bed gestapt is’. Uit de hashtags valt af te lezen dat Patty een scan heeft moeten ondergaan voor haar meniscus.

Connie Breukhoven reageert vol steun onder de foto. ,,Schat, wat heftig😩

als ik wat voor je kan doen, je hebt mijn nr, beterschap lieve Pat” en ook Samantha Steenwijk wenst Patty haar steun toe. ,,Sterkte lieve patty! 😘 “

View this post on Instagram

Met het verkeerde been uit bed gestapt…..😂😂😂🙈🙈🙈 #scan #meniscus #knietje #zelfsmickeykijktboos #renjerot

A post shared by Patty Brard (@pattybrard) on

Oude vriendschap roest niet

Schrikbarende berichten zoals deze brengen mensen vaak nader tot elkaar. Dit geldt nu ook voor Patty en Patricia Paay. Onder de post van Patty is te lezen hoe ook ex-vijand Patricia haar steun betuigt.

,,O wat vreselijk ! Veel sterkte Pat !!” schrijft Patricia onder het bericht. Patty reageert liefdevol: ,,@patricia_paay komt goed schat! Ons kent ons toch?! 👊🏾

De dames waren ooit beste vriendinnen maar raakte verstrikt in een oorlog na het ‘plas-schandaal’ van Patricia Paay. Niemand minder dan Gordon bracht beide dames vorig jaar weer bij elkaar.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Het is klaar: Johan Derksen hint op einde van Veronica Inside

Johan Derksen realiseert zich dat tijden veranderen, maar vindt ook dat Nederland “hypergevoelig” is geworden. Dat schrijft de analist in een open brief in De Telegraaf.

Hij herhaalt nogmaals niet van plan te zijn zich “door die betuttelende meute de mond te laten snoeren”. “Eigenlijk was ik de enige die rustig bleef, omdat ik totaal niet werd gekweld door een schuldgevoel. Het was en blijft voor mij een storm in een glas water”, schrijft hij.

‘STEKKER ERUIT’

Maar tegelijkertijd heeft Derksen er vrede mee als met de racisme-rel het programma Veronica Inside ten einde komt. “Ik heb geen idee of u mij ooit nog terugziet in Veronica Inside, maar een mooier afscheid dan de stekker eruit te trekken na een kijkcijferrecord van 1,7 miljoen bestaat niet.”

‘RACISTISCH’

De drie mannen van Veronica Inside hebben ruzie omdat Derksen en zijn mede-analist René van der Gijp boos zijn over de racisme-uitzending van twee weken geleden. In de talkshow gingen de mannen in gesprek met advocaat Natacha Harlequin en oud-international Dries Boussatta. De speciale gasten probeerden duidelijk te maken waarom sommige opmerkingen van Derksen door mensen als ‘racistisch’ worden beschouwd.

AKWASI

Het gesprek werd geïnitieerd nadat er veel kritiek was gekomen op een opmerking die Derksen een week daarvoor maakte over rapper Akwasi. Derksen suggereerde bij een foto van Zwarte Piet lachend dat dat Akwasi zou zijn. Adverteerders haakten af vanwege deze en eerdere vermeend racistische opmerkingen van Derksen. De spelers van Oranje, Jong Oranje en het Nederlands vrouwenelftal besloten tot een boycot van het programma. Van der Gijp en Derksen hebben aangegeven dat ze vanwege de ruzie niet door willen met het programma.

Bron: Weekend Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Trending