Zoveel geld houdt Yolanthe over na haar scheiding met Wesley
Connect with us

Celeberties

Zoveel geld houdt Yolanthe over na haar scheiding met Wesley

Sinds vorig jaar weten we dat Wesley en Yolanthe uit elkaar zijn. Wesley laat weten dat ze nog niet gescheiden zijn en of dat gaat gebeuren is ook nog maar de vraag. De twee leven in ieder geval niet meer bij elkaar. Bol.com wist al keihard in te haken met een snoeiharde grap in hun advertentie zoals we van ze gewend zijn. Een beetje pijnlijk, maar wel heel grappig! Wat precies de reden van de breuk is weten we niet. “Ik heb het verknald” plaatste Wesley destijds op zijn Instagram. Aangezien de voetballer en zijn vrouw in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, houdt Yolanthe er nog wel een paar centjes aan over.

Yolanthe verdient er goed aan

Yolanthe Cabau van Kasbergen hoeft de komende jaren niet op een houtje te bijten: volgens Quote houdt de brunette ruim 19 miljoen euro over aan haar scheiding van Wesley Sneijder.

Celeberties

Video: Bizar filmpje op het toilet van André Hazes lokt veel reacties uit

Tijdens de quarantaine zitten we natuurlijk de hele dag binnen. Soms kan dat gaan vervelen. Dat is het moment dat je elkaar een beetje begint te plagen. Zo ook bij André Hazes thuis die deze geniale video op social media postte.

Je kent de grap misschien al van het internet. Je zoontje of dochtertje vragen of hij of zij even een toiletrol kan aangeven omdat je op het toilet zit. Vervolgens pak je die aan en heb je wat chocolademousse of Nutella aan je hand die je dan op het handje van je kind smeert. Je snapt al welke gedachte er dan op gaat komen.

André Hazes neemt zoontje beet

De zanger besloot dit ook maar eens te doen bij kleine Dré. Maar anders dan de meeste kinderen schrok hij daar niet zo van. Sterker nog, hij ruikt er nog even rustig aan:

Doorgaan met lezen

Celeberties

KEIHARD: Frank en Rogier halen snoeihard uit naar Bridget Maasland!

Frank en Rogier zijn goed bevriend met Rachel Hazes. Ook haar zoon André vinden ze een geweldige jongen, zo schrijft Ditjes & Datjes. Maar over zijn ex-vriendin hebben ze weinig goeds te zeggen weten we nu. We hebben het natuurlijk over Bridget Maasland waar de zanger kortstondig een relatie mee heeft gehad.

In het weekblad Weekend halen ze namelijk flink uit naar de blonde presentatrice. Ze geven aan dat ze vermoeden dat de blondine gewoon op de bekendheid en populariteit van de zanger is gevallen. “Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt. Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond. Volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.” geeft Frank aan in het blad.

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

Hij geeft ook aan dat hij denkt dat de blonde presentatrice nooit op de zanger was gevallen als hij niet zo populair geweest was. De jonge zanger zou dat volgens hem op een gegeven moment door hebben gehad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter R. de Vries is helemaal klaar met koning Willem-Alexander: ‘Arrogante kl**tzak’

Dat Peter R. de Vries (63) geen groot fan is van het Nederlandse koningshuis is geen geheim. Door de recente ophef rondom de Oranjes stelt Peter R. nog meer vraagtekens bij de positie die ze bekleden. Nu haalt hij hard uit naar koning Willem-Alexander (53).

“Zal wel over de kerstvakantie gaan”

De afgelopen dagen is er ophef ontstaan rondom Willem-Alexander en Máxima omdat zij ondanks de huidige coronacrisis tóch besloten om op vakantie te gaan. Toen daar veel kritiek op kwam, braken zij hals overkop hun vakantie af en keerden ze terug naar Nederland.

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

In RTL Boulevard ging het ook over de acties van het Nederlandse koningshuis. En of het besluit om op vakantie te gaan de monarchie in Nederland aan het wankelen bracht. Ook in die discussie was Peter R. flink uitgesproken over de Oranjes.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending