Zoveel liter bier dronken Ajax-fans tijdens kampioensduel
Connect with us

Meest bekeken

Zoveel liter bier dronken Ajax-fans tijdens kampioensduel

Afgelopen woensdag was het groot feest in de Johan Cruijff Arena en bij de titel van Ajax daar hoorde ook een biertje bij. Tijdens het kampioensduel tegen Heerenveen is er meer dan 50.000 liter bier getapt. Volgens suppersblad Ajax Life is dat een record.

De fans hadden duidelijk dorst tijdens de wedstrijd. Er zijn meer dan 65.000 grote bekers bier van 650 ml getapt. Het oude bierrecord is daarmee vlotjes verpulverd. Dat stond op 50.000 grote bekers tijdens de wedstrijd tegen Dortmund.

De Arena had zich gelukkig wel goed voorbereid op de grote drinkers. Op het parkeerdek van het stadion stonden vier tankwagens klaar met een totaal van 40.000 liter bier. In het stadion zelf was al 30.000 liter bier voorhanden.

Meest bekeken

Slecht nieuws Mariska Bauer: ‘Deels verlamd’

Het was begin dit jaar flink schrikken voor de familie Bauer: Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Nog steeds kampt ze met de gevolgen daarvan. Ze volgt momenteel ergotherapie, wat haar opnieuw moet leren om te functioneren.

Mariska kreeg 4 januari een herseninfarct. Frans merkte dat ze ineens anders sprak en had direct door dat er iets niet goed was. Mariska dacht in eerste instantie dat het niet zo ernstig was, maar in het ziekenhuis bleek het toch foute boel.

Van bezige bij naar rustige vlinder
Mariska werd opgenomen en er werden allerlei onderzoeken uitgevoerd, waaruit bleek dat ze een herseninfarct had. Bij een herseninfarct, ook wel beroerte genoemd, sluit een bloedstolsel een slagader in de hersenen af. Hierdoor krijgt een deel van het brein te weinig zuurstof en voeding. Dan ontstaan vaak uitvalsverschijnselen in het lichaam. De mond kan bijvoorbeeld gaan hangen, of de arm is gevoelloos.

Afhankelijk van de ernst, kan een infarct blijvende gevolgen hebben. ,,Mijn armen en benen doen het gewoon weer”, vertelde Mariska onlangs in Hoge Bomen. ,,Ik doe het rustig aan. Ik was een bezige bij maar nu een rustige vlinder. Alles wat ik doe is heel vermoeiend, maar ik ben er nog. Iedere stap die ik nu zet, is een stap vooruit.”

Therapie
Hoewel Mariska vertelde dat ze verder geen restverschijnselen heeft, kost alles haar wel enorm veel moeite. Ze ondergaat momenteel ergotherapie om te leren functioneren als voorheen. ,,Mijn uitje van deze week”, schreef Mariska gisteren in Instagram Stories.

Ergotherapie helpt mensen die, door lichamelijke of psychische beperkingen, problemen hebben bij het uitvoeren van hun dagelijkse handelingen. Dit kan gaan om het huishouden, werk, studie of hobby’s.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Foto’s: Jeroen Rietbergen heeft weer een dame aan de haak geslagen!

Jeroen Rietbergen is alweer eventjes vrijgezel nadat Linda de Mol hem de deur heeft gewezen. De break-up kwam omdat Rietbergen één van de hoofdpersonen in de beruchte The Voice-video van BOOS is. Inmiddels is de componist naar Amerika geweest om daar een maand in een kliniek te zitten. Dit zou zijn om hem van zijn problemen af te helpen waardoor hij het grensoverschrijdende gedrag zou hebben vertoond.

Destijds gingen de geruchten de de familie De Mol, Linda zelf, de kosten van deze peperdure kliniek op zich zouden hebben genomen. Yvonne Coldeweijer wist destijds al snel te melden: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.” Jan Uriot meldde destijds bij Privé: “Dit is echt voor de bühne!” Echter is de componist sindsdien met ándere vrouwen gespot, bijvoorbeeld op deze foto’s in Zuid Afrika!

Jeroen Rietbergen vaak bij Linda in de buurt!
Juicechannel wist een tijdje geleden al het volgende te melden: “Rietbergen is ook weer terug in Nederland. Hij is gisteren door een van onze volgers gespot in de Albert Heijn in Bussum. De laatste keer dat hij werd gespot was in Zuid Afrika.” Een Albert Heijn die niet ver weg ligt van de woonplek van Linda. Ook Coldeweijer heeft nieuwe informatie van een ‘spion‘: “Hi. Jeroen net gespot in hartje Bussum op z’n racefiets. Ging even HEMA in, beetje om zich heen kijken en fietste weer weg. is ongeveer 10 minuten van Lin’s huis in Crailo/Huizen dus denk dat ‘ie daar weer woont?” Coldeweijer reageert hierop met: “Steeds vaker krijg ik berichtjes dat ‘Vieze Jeroentje’ op de fiets wordt gezien in de buurt van de villa van linda. Zal Lin hem hebben vergeven en is hij weer thuis komen wonen?” Hieronder het bericht en de locatie waar Jeroen wel vaker gespot wordt:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw zegt seksueel misbruikt te zijn door Johnny de Mol: ‘Ik werd naakt wakker’

De anonieme vrouw die zegt seksueel te zijn misbruikt door Johnny de Mol duikt op in een video op YouTube. “Hij trakteerde me op een drankje.

Vlak daarna begon ik een beetje te wankelen”, zegt ze in een video, die dinsdag door Stichting Music#MeToo online is gezet.

Deze anonieme beschuldiging was twee weken geleden de aanleiding dat De Mol aankondigde voorlopig te stoppen met zijn talkshow HLF8. Hij noemde de aanklacht toen ‘vals’.

De tv-presentator ontkende eerder ook al de aantijgingen van zijn ex-verloofde Shima Kaes, die aangifte tegen hem heeft gedaan wegens zware mishandeling.

‘Naakt wakker op bed’
De tweede vrouw die De Mol beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag vertelt nu voor het eerst over het vermeende misbruik.

In een video van Stichting Music#MeToo zegt ze seksueel misbruikt te zijn door de tv-presentator. “Ik heb Johnny de Mol ontmoet op feestje, waar hij me op een drankje trakteerde”, zo begint ze haar verhaal in het filmpje.

”Het ene moment was ik drankje aan het doen en het andere moment lig ik naast hem naakt op bed”
– Vermeend slachtoffer van Johnny de Mol

“Vlak daarna begon ik me niet lekker te voelen, begon te wankelen en verloor evenwicht. Hij ving me op”, vervolgt het vermeende slachtoffer.

“Daarna werd ik wakker met hem op een bed. Naakt. Ik begreep er niks van: het ene moment was ik drankje aan het doen en het andere moment lig ik naast hem naakt op bed.”

‘GHB in drinken gedaan’
De anonieme vrouw vertelt dat ze daarna haar spullen pakte en weg wilde gaan. “Toen zei hij dat ik dat beter niet kon doen, omdat ik gisteravond de weg kwijt was”, stelt ze.

“Ik geloofde hem niet. Ik word nooit zo dronken na één drankje dat ik mijn evenwicht verlies en dat ik niet meer weet hoe ik ergens ben gekomen.”

Het zelfverklaarde slachtoffer is naar eigen zeggen later naar de politie gestapt. “Die zeiden dat er waarschijnlijk GHB in mijn drinken is gedaan.

Dat zou de reden zijn waarom ik een stuk van de avond mis.” Het is niet duidelijk wanneer het vermeende misbruik zou hebben plaatsgevonden, Stichting Music#MeToo is niet bereikbaar voor commentaar.

Karim Aachboun, die ook veelvoudig in de video te zien is, staat de Stichting Music#MeToo bij als juridisch adviseur. Hij staat ook Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol bij in de rechtszaak tegen hem.

Strafrechtelijk onderzoek
Ook Peter Plasman, de advocaat van De Mol, is niet bereikbaar voor commentaar op de gepubliceerde video.

Eerder werd bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) een strafrechtelijk onderzoek is gestart in de zaak die door Kaes is aangespannen tegen De Mol.

Het is onbekend of justitie momenteel ook de nieuwe beschuldigingen aan het adres van de tv-presentator onderzoekt.

Politie Midden-Nederland laat aan Hart van Nederland weten op de hoogte te zijn van de video maar wil inhoudelijk niets over de zaak zeggen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending