Zoveel verdient Nikkie Plessen met één gesponsorde Instagram post
Connect with us

WTF

Zoveel verdient Nikkie Plessen met één gesponsorde Instagram post

Nikkie Plessen heeft haar eigen kledinglijn en is regelmatig te zien bij RTL Boulevard om over alle mode onderwerpen te praten.

Gisteren was ook nog te zien in het programma Dragon’s Den op NPO 1. Hierin is zei één van de investeerders die geld kunnen bieden voor aandelen in een bedrijfje. In dit programma vertelde ze dat ze maar liefst 30.000 euro vraagt als je een gesponsorde Instagram post wilt op haar Instagram account.

Ze heeft meer dan een half miljoen volgers, maar het blijft een flink bedrag. Ook niet onbelangrijk is dat volgens Quote Nikkie 28 miljoen waard is dus die zit er al warmpjes bij en heeft de inkomsten van Instagram helemaal niet meer nodig.

Meest bekeken

Video: Journalist Mark Baanders (Slijptol) wordt aangereden kerkganger Urk

Er is vandaag veel ophef in Nederland omdat er veel kerken zijn die gewoon doorgaan met waar ze mee bezig waren terwijl dit ten zeerste wordt afgeraden.

Journalist aanreden door kerkganger in Urk
Verslaggever Mark Baanders, beter bekend als Slijptol natuurlijk, is vanochtend opzettelijk aangereden door een kerkganger op Urk. Hij belandde op de motorkap. Ook is hij aangevallen en geschopt. Hij gaat aangifte doen. Zie hieronder de beelden!

Maar niet alleen Mark Baanders werd aangevallen want er zijn meerdere meldingen gedaan want een journalist van Rijnmond kreeg een trap en een klap meldt de politie.

Zie hieronder de beelden van de andere aanval:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Filmpje opgedoken van Sylvana Simons die opbiecht: “Ben nooit buitengesloten in mijn leven”

Op 18 mei 2016 sloot Sylvana Simons zich aan bij de politieke beweging DENK. Zij richtte zich op het tegengaan van racisme, discriminatie en xenofobie en wilde zich inzetten voor “dekolonisatie van het onderwijs” en “empowerment van vrouwen”.

Op de bekendmaking van haar politieke ambities volgden veel reacties. Simons deed mee aan de theatertour L*Lverhalen, maar omdat bezoekers bij haar eerste optreden de zaal uitliepen toen ze begon over Zwarte Piet, bleef het bij een keer. Ze staat er inmiddels om bekend een grote tegenstander van het Sinterklaas feest te zijn vanwege de Zwarte Pieten.

Ook zet ze zich in tegen het ‘massale racisme’ in Nederland, want dat schijnt er volgens haar nog te zijn in onze samenleving. Of valt het allemaal wel mee? Althans, ze biecht in onderstaande video nooit te zijn buitengesloten in haar leven…. Dus waar hebben we het over? Heel bijzonder allemaal:

Doorgaan met lezen

WOW

ZIEN: Sarah van Soelen gespot in trui van Monique Westenberg

Dé vraag van dit moment: zijn André Hazes en Sarah van Soelen nu wel of niet een setje? Volgens de twee zelf niet. Maar wat blijkt… Sarah leent al wel de kleding van André!
Dat is te zien op de social media-pagina van Sarah’s vriendinnen Winny en Alice. Op een Instagramfilmpje – waarvan je een screenshot hieronder ziet – showt de inmiddels influencer haar heerlijke dansmoves.

Hoewel de losse heupjes van Sarah geweldig zijn, is het haar outfit die pas écht opvalt. De oranje trui die ze draagt, is namelijk van André’s kledingmerk AH6. Het is niet bekend of Sarah de sweater uit de zanger zijn kledingkast heeft gegrist óf dat dat ze die zelf heeft besteld in de webshop.

 

André en Sarah lijken het in ieder geval erg gezellig met elkaar te hebben. Eerder lekte er een foto van het tweetal uit. Oplettende volgers gaan alle details na en volgens hen kan het haast niet anders: deze foto al een tijd geleden gemaakt. Je ziet er alles over in de video bovenaan dit artikel.

Doorgaan met lezen

Trending