Zus MAFS-Gerben zwijgt niet meer, haalt snoeihard uit naar Erik
Connect with us

BNers

Zus MAFS-Gerben zwijgt niet meer, haalt snoeihard uit naar Erik

Gerben en Erik zijn bekende gezichten geworden door hun deelname aan het veelbesproken televisieprogramma Married at First Sight.


Hoewel de experts van het programma hen aan elkaar hadden gekoppeld, bleek al snel dat er geen sprake was van een match.

Tijdens het eindgesprek heeft Gerben uiteindelijk de handdoek in de ring gegooid. Maar zijn zus is nog lang niet klaar met Erik en is woedend over een opmerking die hij heeft gemaakt.

Erik kreeg herhaaldelijk het verwijt dat hij Gerben aan het lijntje hield, niet alleen van de kijkers, maar ook van de experts van het programma.

Carlo Boszhard en gedragsbioloog Patrick van Veen confronteerden hem daarom met deze beschuldigingen.

Erik ontkende echter dat hij toneelspeelde en gaf aan dat hij ‘niet weer gekwetst’ wilde worden.

Maar volgens Gerben had Erik twee keer laten doorschemeren dat zijn deelname aan MAFS slechts het begin was van een carrière als BN’er.

“Hij wil meedoen aan andere programma’s”, aldus Gerben. Uiteindelijk besloot Erik in een openhartig interview aan te geven wat er volgens hem ontbrak in het huwelijk.

Tegen RTL Boulevard vertelde Erik dat Gerbens onzekerheid een cruciale rol speelde in het huwelijk. De reactie van Gerbens zus, Patty genaamd, op deze uitspraak was allesbehalve mild.

“Normaal gesproken zou ik dit nooit doen, maar dit gaat me echt een stap te ver”, begint ze. “Erik, wat ben ik blij dat mijn broer eindelijk heeft ingezien dat jij hem voor de gek hield.

En dan gebruik je dit om je eigen fantasieverhaal een mooiere kant te geven. Triest. Gelukkig weet hij zelf wel beter.”


Patty gaat vervolgens verder met haar betoog. “Ik denk dat jouw onzekerheid vele malen groter is dan die van mijn broer.

Met je ‘hij wil geen fysiek contact’. Nou, ik ken mijn broer toch heel anders. En ja, met modder gooien zal hij niet doen, nee.”

Ze eindigt haar betoog met een scherpe opmerking: “Was hij maar eens wat harder tegen mensen die echt misbruik van hem maken.”

De reactie van Gerbens zus laat zien dat de emoties hoog oplopen en dat de situatie tussen Gerben en Erik nog lang niet is bijgelegd.

Het lijkt erop dat de nasleep van hun deelname aan Married at First Sight nog lang voortduurt en dat de betrokkenen nog veel te verwerken hebben.

Deze scherpe reactie van Gerbens zus Patty werpt een nieuw licht op de situatie en laat zien dat de spanningen tussen de twee mannen en hun omgeving hoog oplopen.

Het is duidelijk dat de gebeurtenissen rondom Married at First Sight diepe sporen hebben achtergelaten, niet alleen bij Gerben en Erik zelf, maar ook bij hun naasten.

De beschuldigingen van Gerbens zus wijzen erop dat er meer aan de hand is dan alleen de uitspraken van Erik over Gerbens onzekerheid.

Het lijkt erop dat er achter de schermen meer speelt dan wat op televisie te zien is geweest. Mogelijk hebben Gerben en Erik een complexe relatie gehad die verder gaat dan wat de kijkers hebben gezien.

Het is ook interessant om te zien hoe deze persoonlijke c0nflicten uit het televisieprogramma de echte levens van de deelnemers blijven beïnvloeden.

Het feit dat Gerbens zus zich zo openlijk uitspreekt tegen Erik, laat zien hoe diep de emoties lopen en hoezeer de gebeurtenissen hen hebben geraakt.

Het is te hopen dat Gerben en Erik, evenals hun families, uiteindelijk vrede kunnen vinden met wat er is gebeurd en dat ze in staat zijn om de c0nflicten achter zich te laten.

Maar voorlopig lijkt het erop dat de nasleep van Married at First Sight nog lang zal blijven resoneren in hun levens.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending