Zusje van Sarah reageert op relatie van Andre Hazes en Sarah!
Connect with us

Celeberties

Zusje van Sarah reageert op relatie van Andre Hazes en Sarah!

Julia het jongere zusje van Sarah heeft voor het eerst gereageerd op de relatie van haar oudere zus Sarah en Andre Hazes. Ze zegt niks bijzonders maar wat ons opvalt is dat waar Sarah een vast klant lijkt te zijn van de plastische chirurg, lijkt het bij Julia nog redelijk puur natuur te zijn.

Onlangs dook er een foto op van hoe Sarah er voor haar cosmetische ingrepen uitzag. Duidelijk wordt dat haar uiterlijk dan ook een flinke verandering heeft ondergaan. Wij adviseren Julia dan ook niet het voorbeeld van haar oudere zus te volgen.

Over de een vraag over de relatie van haar oudere zus Sarah met Andre Hazes was Julia kort maar krachtig en liet het volgende weten:

”Hier doe ik geen uitspraak over. Dan zal je ze echt even zelf moeten spreken!.”

Hieronder een foto van Julia en daarnaast zit de moeder van Julia en Sarah en die lijkt ook aardig verbouwd.

Celeberties

Extreem slecht nieuws voor Martien Meiland en Britt Dekker!

De tv-show ‘First & Last’ gepresenteerd door Martien en Britt lijkt kijkers te verliezen. Na een behoorlijke portie kritiek, dalen de kijkcijfers nu voor een tweede keer op een rij.

Onder Martien zijn grens?

De spelshow begon twee weken geleden met een behoorlijk aantal kijkers. 751.000 mensen keken namelijk naar de première van het programma. Inmiddels is dit aantal gedaald tot 519.000 kijkers. Eerder vertelde Martien in het AD dat hij een wens had van minstens 800.000 kijkers. Collega Britt vertelde hierover aan Beau: ,,Hij is niet snel tevreden, want hij zegt altijd: ‘Met 800.000 kijkers stop ik met alles.’ Ik vind het zelf niet echt een probleem hoor.”

‘Saai, traag en onecht’

In de AD Mediapodcast werd het programma behoorlijk afgekraakt. Angela de Jong noemde het programma saai, traag en onecht. Marcus den Blanken twijfelt daarnaast openlijk aan het duo. ,,Ga niet zelf de hele tijd in de spotlights staan en er nog overheen schreeuwen. In zo’n Wie van de Drie past het perfect, maar ik weet niet of we ze als presentatieduo moeten hebben.”

Droom Martien

Kasteelheer Meiland vertelde eerder aan het ANP dat hij altijd al droomde van een carrière als presentator. ,,Als er vroeger bruiloften of partijen waren in de familie dan werden er stukjes opgevoerd, ik was dan altijd de presentator. Toen dacht ik al; wat zou het leuk zijn om dat later als werk te mogen doen. Ik vind het echt een cadeautje dat het nu is gelukt”

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes belt woedend zijn moeder Rachel op: “Wat doe jij nou?”

Het blijft onrustig in de familie Hazes. Nu heeft André Hazes zijn moeder Rachel Hazes boos opgebeld.

Rachel Hazes haalde op de sociale media flink uit naar haar dochter Roxeanne Hazes. Die laatste reageerde op een bericht van Monique Westenberg.

Roxeanne heeft nog steeds een goede band met Monique. Dat kan van Rachel niet gezegd worden.

Roxeanne’s moeder reageerde furieus. “Hij had beter vriendjes kunnen worden met Davinci (de voormalige hond van Roxeanne, red), in plaats van hem na negen jaar weg te doen. Schaam je…”

Na het lezen van die reactie belde André Hazes op zijn beurt dan weer boos naar zijn moeder. “Ik vroeg: ’Ma, wat is dit dan?!’”, citeert ‘De Telegraaf’ hem in de Shownieuws Podcast.

“Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan ik ooit met mijn moeder heb gehad.”

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Vriendin Andre Hazes draagt oude kleren van Monique!

Het moet niet gekker worden, maar het lijkt erop dat Andre Hazes kleren van zijn ex Monique heeft meegenomen en deze aan zijn nieuwe liefje Sarah heeft gegeven.

Sarah draagt namelijk een blauwe blouse iets wat volgens Andre wel héél erg lijkt op de blouse van acrobaat Adriaan, bekend van artiestenduo Bassie en Adriaan. Op zijn Instagram deelt de zanger een foto van Sarah, met daarnaast voor de vergelijking een foto van Adriaan. André plaatst daarbij de tekst: ,,Met Adriaan op pad!”

De blouse die Sarah draagt lijkt overigens wel heel erg veel op een blouse van Monique. Monique publiceerde een tijdje geleden een foto, waarop ze de soortgelijke blouse droeg. Zie de foto hier beneden. En niet te vergeten we hadden natuurlijk al eerder het verhaal waarin Sarah dezelfde jas als Monique droeg.

Doorgaan met lezen

Trending