Zusje van Sarah reageert op relatie van Andre Hazes en Sarah
Connect with us

Celeberties

Zusje van Sarah reageert op relatie van Andre Hazes en Sarah

Julia het jongere zusje van Sarah heeft voor het eerst gereageerd op de relatie van haar oudere zus Sarah en Andre Hazes. Ze zegt niks bijzonders maar wat ons opvalt is dat waar Sarah een vast klant lijkt te zijn van de plastische chirurg, lijkt het bij Julia nog redelijk puur natuur te zijn.

Onlangs dook er een foto op van hoe Sarah er voor haar cosmetische ingrepen uitzag. Duidelijk wordt dat haar uiterlijk dan ook een flinke verandering heeft ondergaan. Wij adviseren Julia dan ook niet het voorbeeld van haar oudere zus te volgen.

Over de een vraag over de relatie van haar oudere zus Sarah met Andre Hazes was Julia kort maar krachtig en liet het volgende weten:

”Hier doe ik geen uitspraak over. Dan zal je ze echt even zelf moeten spreken!.”

Hieronder een foto van Julia en daarnaast zit de moeder van Julia en Sarah en die lijkt ook aardig verbouwd.

Celeberties

Gaby Blaaser had ze weer behoorlijk losjes in de tas hangen

Het begint inmiddels misschien wel een beetje saai te worden maar Gaby Blaaser blijft lekker volhouden. Zo eens per twee of drie dagen post ze weer een halfn*akte foto van zichzelf op Instagram. Daar krijgt ze best nog wel eens wat kritiek op maar daar trekt ze zelf gelukkig niet zoveel van aan.

(Ze trekt überhaupt weinig aan!) Het kost haar naar eigen zeggen ontzettend veel werk om zulke foto’s te maken. Daar mag men ook wel wat meer respect voor hebben vindt ze.

Gaby Blaaser steekt het niet onder stoelen of banken

Onder haar nieuwste foto schrijft ze zelf: “Ik sta graag halfn*akt op Instagram en I love it!” Helemaal prima meid, wij loven het ook hoor!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maxime Meiland staan in vuur en vlam van onderen: “Pijnlijk!”

Maxime Meiland en haar nieuwe vriend Leroy zitten nog maar net in hun nieuwe huis of het gaat al pijnlijk mis. De twee zijn pas ingetrokken in hun nieuwe woning in Noordwijk en hebben de tierelantijntjes vast neergezet door het huis. Zo heeft het stel ook fijn een roomspray op het toilet staan om de wat minder fijne geurtjes te maskeren.

Maar wanneer je je toiletrollen vlak naast die roomspray bewaard, dan moet je goed uitkijken dat er niet iets van die vloeistof op je toiletpapier terecht zal komen. Dan kun je jezelf natuurlijk afvragen wat daar zo belangrijk is, dan ruikt je krent ook een keertje naar lavendel, toch? Nou, Maxime en Leroy hebben ondervonden dat dat niet héél prettig is.

Maxime Meiland en vriend in vuur en vlam!

Ze laat het volgende op haar Instagram Stories weten: “Ik moet dit verhaal even vertellen. Omdat het toch wel iets doms heeft, iets gênants en iets geestigs ook wel. Wie overkomt dit nou! Nou hebben wij een hele mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Dus hebben wij deze roomspray gekocht en hier stonden allemaal toiletrollen. Misschien voel je hem al aankomen. Toevallig, toen Leroy gisteren op de wc zat, was de wcrol op. Dus hij pakt er een van achter die roomspray. Hij kreeg toen ineens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook. Ik dacht toen gelijk: ik heb een blaasontsteking. Het had ontzettend op de wcrol gelekt. Wij stonden in vuur en vlam van onderen gister. Het is echt vreselijk. Mensen kijk uit, het is ook nog gevaarlijk!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zo ziet het prachtige zusje van Sarah van Soelen er uit

In een aantal weken is de naam Sarah van Soelen uitgegroeid tot een waar begrip in het Nederlandse medialandschap. Bijna iedereen weet dat Sarah van Soelen de controversiële nieuwe vriendin van André Hazes is. Zij vulde de leegte die Monique Westenberg, de ex van André, achterliet toen de twee uit elkaar gingen.

Maar wat heel weinig mensen weten, is dat Sarah van Soelen niet de enige knappe ‘van Soelen’ dochter is. Sarah heeft namelijk een jonger zusje, Julia van Soelen. En die mag er zeker zijn!

Op Instagram is te zien dat deze twee het ook goed kunnen vinden met elkaar. Dan hebben we het dus over André Hazes en Julia van Soelen. Bij een foto van André op Instagram waar hij het bijschrift ‘ROCKSTAR‘ heeft staan reageert zijn schoonzusje met ‘PION‘.

Doorgaan met lezen

Trending