Zusjes met albinisme verschillen 12 jaar van leeftijd en gaan viraal vanwege hun schoonheid
Connect with us

Meest bekeken

Zusjes met albinisme verschillen 12 jaar van leeftijd en gaan viraal vanwege hun schoonheid

Twee albino zussen trekken de aandacht en zijn succesvol als model. Assel en Kamila, twee meisjes uit Kazachstan, werden met 12 jaar verschil geboren en beiden hebben albinisme.

Afhankelijk van de locatie, varieert de kans dat iemand met albinisme wordt geboren zo tussen de 1 op 3000 tot 1 op 20.000.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @assel_kamila

Assel is 16 jaar oud en haar zusje Kamila is vier jaar oud. Ze hebben een broertje van tien, die geen albinisme heeft.

“Mensen zijn verrast omdat we albino’s zijn,” zei Assel. “Veel mensen weten niet wat albino’s zijn.”

Bij de geboorte van Assel was ook haar moeder, Aiman ​​Sarkitov, verrast door de unieke kenmerken van haar oudste dochter.

Ze had echter nooit gedacht dat haar volgende dochter ook een albino zou zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @assel_kamila

Op 10-jarige leeftijd begon Assel een modellencarrière en nu, na Kamila’s geboorte, zijn de gezinsfoto’s nog bijzonderder.

“De artsen waren verrast en dachten dat ze blond was. Dus begon ik over dit onderwerp te lezen en leerde ik dat mijn dochters albino’s zijn,” liet de trotse moeder, volgens Nation.

Mensen met albinisme hebben geen of nauwelijks melanine en moeten daarom goed oppassen voor de zon. De zussen weten dit en treffen altijd voorzorgsmaatregelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @assel_kamila

“Als ik ‘s middags naar buiten ga, doe ik zonnebrandcrème op, draag ik kleren om mijn huid te beschermen of gebruik ik een paraplu,” legt Assel uit. “ ‘s Nachts, als er geen zon is, is het veel gemakkelijker voor mij.”

De twee zusjes hebben een Instagram waar je meer foto’s van ze kunt vinden!

Meest bekeken

Heftige video: Asielzoekers woest over maaltijdaanbod, politie moet wapenstok trekken

De politie stond deze week voor een enorme uitdaging. Bij de asielopvang in Star Logde Hotel Utrecht is letterlijk de pleuris uitgebroken, omdat asielzoekers die daar verblijven woedend zijn over maaltijden in het luxe oord. Zij eisen dat de catering wordt aangepast. Het COA wil de rust bewaren en heeft besloten om in te gaan op de eisen van de nieuwe Nederlanders.

Het hotel aan de Biltsestraat dient tot volgend jaar als opvangplek voor zo’n 350 asielzoekers. Een grote groep mensen zit al sinds vorig jaar december in het hotel.

Klachten over maaltijden

Maar wie denkt dat de asielzoekers blij zijn met de opvang, zit er helemaal naast. Al geruime tijd wordt er geklaagd over de maaltijden die geserveerd worden. Bewoners vinden deze nogal karig uitvallen en bovendien wordt er geen rekening gehouden met wat zij willen eten. Bovendien eisen ze leefgeld, zodat ze zelf eten kunnen kopen. Hiervoor hebben ze zelfs een heuse petitie opgezet.

Totale escalatie

De aanhoudende frustratie onder asielzoekers over het ‘slechte’ eten is deze week volledig geëscaleerd. De situatie was zelfs zo nijpend, dat de politie moest worden ingeschakeld, zo weet het Algemeen Dagblad. Zo’n 10 agenten zagen zich genoodzaakt hun wapenstok te trekken.

Zij besloten een linie te vormen om zodoende een grote groep asielzoekers op afstand te houden. Uiteindelijk werd een man aangehouden, maar die liep niet veel later alweer vrij rond.

COA: Catering moet anders

Het bibberende COA is ”niet blij” met de politie-inzet. In plaats van asielzoekers te wijzen op hun belachelijke gedrag, is de organisatie druk bezig om aan de eisen van de nieuwe Nederlanders te kunnen voldoen. Zodoende lopen er gesprekken met mensen, om te kijken of en hoe snel de catering kan worden aangepast.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder snijdt penis vriend af: ‘Hij probeerde mijn dochter aan te randen’

In India heeft een 36-jarige vrouw de penis van haar vriend afgesneden. De vrouw beweert dat haar vriend haar 14-jarige dochter probeerde te misbruiken.

De 36-jarige moeder onthult aan de Times of India: “Ik heb geen spijt van wat ik heb gedaan. Ik was op de boerderij aan het werk toen mijn vriend mijn dochter wilde verkrachten. Gelukkig keerde ik net op tijd terug en betrapte ik hem op heterdaad.” Toen ze hem betrapte, begon haar vriend haar aan te vallen. “Ik wilde mijn dochter beschermen, dus haalde ik een mes uit de keuken. Daarmee heb ik zijn geslachtsdelen afgesneden. Ik wilde hem een lesje leren.”

De man is gearresteerd op verdenking van verkrachting. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het nu met hem gaat. Evenmin is er meer geweten over de toestand van de dochter.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Paniek in Ter Apel: ”Mensen met steekwapens voor het azc”

Burgemeester Jaap Velema van de gemeente Westerwolde is in alle staten. Volgens Velema lopen er ”mensen met steekwapens” voor het aanmeldcentrum in Ter Apel rond. Het terrein is aangewezen als ‘hoogrisicogebied’.

De burgervader eist van het kabinet dat er de komende dagen actie wordt ondernomen in de vorm van maatregelen die ontlastend werken. Mocht dat niet gebeuren, dan dreigt een gedeeltelijke sluiting.

Paniek in Ter Apel: ''Mensen met steekwapens voor het azc''

Noord-Afrikanen het probleem

Het toenemende geweld wordt volgens de burgemeester vooral veroorzaakt door asielzoekers uit veilige landen in Noord-Afrika. ”Zij lopen mee in het asielproces, verblijven in Ter Apel, en zijn verantwoordelijk voor winkeldiefstallen, overlast en ook diefstal bij andere asielzoekers. Dan stelen ze bijvoorbeeld hun telefoon, en dat leidt dan tot opstootjes.”

Geïmproviseerde steekwapens’

Volgens Velema lopen sommige asielzoekers met geïmproviseerde steekwapens rond zoals scharen. Wat de burgervader ook zorgen baart is dat er verleden week tenten zijn weggehaald, waarbij een enorme hoeveelheid tentharingen ontbrak. Gevreesd wordt dat deze als wapens worden gebruikt.

Er moet snel verbetering komen. ”Kabinet, provincies en gemeenten moeten de komende dagen stappen nemen. Twee derde van de gemeenten doet nog steeds niet aan opvang. Wij hebben in het noorden ondertussen een noodverordening in voorbereiding, die ook voorziet in het gedeeltelijk sluiten van het aanmeldcentrum hier. Dat is dan een beslissing van de voorzitter van de Veiligheidsregio hier, in nauwe samenspraak met mij. Het moment dat dat aan de orde is, komt wat mij betreft dichterbij.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending