Zusjes van 11 en 12 geven moeder aan nadat ze in berichten ontdekten dat ze hen wou misbruiken.
Connect with us

Nieuws

Zusjes van 11 en 12 geven moeder aan nadat ze in berichten ontdekten dat ze hen wou misbruiken.

Twee kinderen gaven hun eigen moeder bij de politie aan nadat ze ontdekten dat ze naaktfoto’s van haar had genomen en er met haar vriend over fantaseerde om hen te misbruiken.

De meisjes, amper 11 en 12 jaar oud, belden de politie nadat ze 140 pagina’s expliciete foto’s vonden die gestuurd werden tussen hun moeder Katja Goen (38) en haar partner Dr. Trinetra Vaidya (42). Ze wisselden ook hun perverse verlangens met elkaar uit om de kinderen te mishandelen.

John Phillips, die de kinderen en hun vader vertegenwoordigt, verklaarde: “Het waren de kinderen die hun moeder aangaven.”

“Dit is het ergste wat ik in 25 jaar advocatuur gezien heb. Ze vonden 140 pagina’s die hun moeder aan haar minnaar gestuurd had, een dokter. Ze lazen het en beseften dat het over hen ging. En de dokter wilde de onderbroekjes van de 11- en 12-jarige kinderen en de dokter eiste foto’s van hen in seksuele houdingen.”

De plannen van Goen en Vaidya konden gestopt worden toen een van de kinderen merkte hoe haar moeder een foto maakte toen ze aan het douchen was.

Het paniekerige kind smeekte haar moeder om de foto niet aan de dokter te tonen, en Goen ontkende dat dit haar bedoeling was.

De advocaat ging verder: “Het kind was bezorgd omdat Vaidya die avond bij hen zou doorbrengen en ze had het gevoel dat haar moeder de foto wel degelijk aan hem getoond had.” Kort daarop ontdekten de kinderen de ware intenties van hun moeder toen ze de berichtjes lazen.

Afgelopen zondag werden zowel Goen als dokter Vaidya gearresteerd en aangeklaagd wegens bezit van kinderpornografie.

DEEL DIT VERHAAL ALS OOK JIJ OPGELUCHT BENT DAT DE KINDEREN TIJDIG DE PLANNEN VAN HUN PERVERSE MOEDER ONTDEKTEN.

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending