Ibrahim wil terug naar Marokko: ‘Ben teleurgesteld in Nederland, ik had het mezelf anders voorgesteld’
Connect with us

Nieuws

Ibrahim wil terug naar Marokko: ‘Ben teleurgesteld in Nederland, ik had het mezelf anders voorgesteld’

De 20-jarige Ibrahim uit Marokko, net als vele anderen, koesterde grote dromen. Hij hoopte rijk te worden in Europa, maar heeft inmiddels ingezien dat dit niet haalbaar is.

“Onze familie komt uit Fez. Ik heb drie zussen en vijf broers. Thuis hadden we het niet breed en mijn vader werkte zich uit de naad om ons te onderhouden”, vertelt Ibrahim.

“In Marokko liggen de kansen niet voor het oprapen. De inkomens zijn er niet hoog. Hoeveel ik ook van mijn vader houd, ik wil dat mijn kinderen later een mooi leven kunnen leiden”, voegt hij eraan toe.

Ibrahim werd aangetrokken tot Nederland vanwege foto’s en verhalen die hij op internet zag. Via een Facebookgroep kwam hij in contact met mensen die vanuit Marokko naar Nederland waren gegaan.

“Ze vertelden me dat het hier geweldig is en dat de overheid je overal mee helpt, van een inkomen tot huisvesting”, zegt Ibrahim. Dit overtuigde hem om de stap te zetten, ondanks de terughoudendheid van zijn familie.

“Ik dacht er niet veel over na. De overheid zou me immers helpen, zoals mij was verteld. Dus nam ik snel het besluit om te vertrekken”, aldus Ibrahim.

Het probleem was echter dat hij geen geld had voor een vliegticket. Een paar honderd euro leek misschien weinig, maar voor hem was het onbereikbaar.

Uiteindelijk kreeg hij financiële steun van zijn oom, onder de voorwaarde dat hij het bedrag zou terugbetalen.

Eenmaal in Nederland aangekomen, merkte Ibrahim al snel dat de verhalen die hem waren verteld niet klopten. Hij landde op Schiphol zonder enig idee waar hij naartoe moest.

Via via hoorde hij dat er in Ter Apel een plek was waar hij kon verblijven. Daar aangekomen vroeg hij om hulp bij het verkrijgen van financiële ondersteuning en huisvesting.

“Mij werd verteld dat dit niet zomaar ging. Er waren allerlei formaliteiten en ik moest lang wachten”, legt Ibrahim uit.

Het was niet wat hij zich had voorgesteld. Hij wilde meteen een baan vinden en veel geld verdienen om zijn familie te kunnen ondersteunen.

Inmiddels zijn er twee jaar verstreken en vanwege zijn Marokkaanse afkomst heeft Ibrahim nog geen verblijfsvergunning gekregen, wat hij niet begrijpt. “Wat heb ik verkeerd gedaan?”, vraagt hij zich af.

Hij is graag bereid om te werken en bij te dragen aan de maatschappij. “Ik ben een goede jongen en zorg niet voor problemen”, benadrukt hij.

Op dit moment slaapt Ibrahim soms bij vrienden die hij in de tussentijd heeft leren kennen, maar hij heeft ook weleens in het park overnacht.

Zijn situatie is verre van prettig en hij verlangt ernaar om terug te keren naar Marokko, waar hij tenminste nog perspectief zag voor zijn toekomst.

“In Nederland vind ik het niet leuk meer. Ik ben hier naartoe gekomen om rijk te worden, maar ik heb geen cent op zak. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan”, besluit Ibrahim teleurgesteld.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Sarah (23) biecht op dat ze een relatie heeft met een vliegtuig en deelt dat ze minstens 4 keer per week intiem zijn

Sarah Rodo uit het Duitse Dortmund heeft geen behoefte aan een relatie met een mens in haar leven. Haar liefde is namelijk voor vliegtuigen.

Het begon allemaal toen ze voor het eerst in een Boeing 737 zat. Toen wist ze het: dit is mijn grote liefde.

Ze heeft sindsdien veel vliegtuigen ‘ontmoet’, maar er is er eentje op wie ze stapelverliefd is: een Boeing die Sarah liefkozend ‘Dickie’ heeft genoemd.

Het is uniek dat Sarah romantische gevoelens ontwikkelt voor objecten. Ze is een objectofiel en is er trots op.

Het probleem is echter dat een Boeing 737 niet in de achtertuin van haar studentenwoning past. Veel tijd met Dickie heeft Sarah daarom niet.

Het doet haar veel verdriet dat ze niet samen tijd kunnen doorbrengen en dat ze passagiers in Dickie ziet stappen.

Om toch vaak bij haar ‘vriendje’ te kunnen zijn, boekt Sarah om de haverklap vakanties. Vorig jaar heeft ze 30 vluchten geboekt en deze gecombineerd met een korte vakantie.

Als ze met Dickie vliegt, dan zijn ze eigenlijk samen op vakantie. Ze is met haar liefje al naar Stockholm, Kopenhagen, Wenen, Boedapest en Parijs geweest.

Ze bezoekt ook Katowice in Polen vaak. Dat kan ze als dagtripje doen. In de ochtend vliegt ze erheen en in de avond ziet ze Dickie dan weer.

Sarah heeft ongeveer 4.267 euro uitgegeven aan modelvliegtuigen. Op dit moment heeft ze drie grote en veel kleine vliegtuigen.

In totaal zijn het er ongeveer 60. De meeste heeft ze gekocht bij vliegtuigmaatschappijen, maar sommige zijn ook speciaal gemaakt.

Ze slaapt dagelijks met al haar modelvliegtuigen, waaronder een model die op Dickie lijkt maar met meer gedetailleerde vleugels. Ze doet het vier tot vijf keer per week met haar vliegtuigen.

In de toekomst ziet Sarah zichzelf in het huwelijksbootje stappen met haar geliefde Boeing 737. Ze is al bezig met het maken van plannen, maar ze is niet bereid om ervoor te verhuizen.

In de tussentijd heeft ze haar modelvliegtuigen en blijft ze reizen maken zodat ze Dickie kan zien.

Sarah’s liefde voor vliegtuigen is niet alleen uniek, maar het is ook een object van discussie. Objectofiel, ook bekend als objectum-s*ksualiteit, is een s*ksuele oriëntatie waarbij mensen zich aangetrokken voelen tot en romantische relaties ontwikkelen met objecten.

Mensen die zich hiermee identificeren geven vaak aan dat hun liefde voor objecten sterker is dan hun aantrekkingskracht tot mensen.

Dit kan variëren van het houden van een bepaald object tot het onderhouden van een intieme relatie met een object.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Goedele Liekens vol angst: MRI abrupt stopgezet door arts na vreemde vondst!

Goedele Liekens, die in 2022 herstelde van huidkanker, ondergaat om de zes maanden een standaard MRI-scan.

Goedele Liekens

Onlangs werd de scan echter abrupt onderbroken vanwege een ongebruikelijke bevinding in haar lichaam.

De verrassende onderbreking van de scan werd gedeeld door Goedele op haar Instagram Stories, waar ze zei: “MRI vroegtijdig gestopt vanwege een hagelbolletje in mijn lichaam…”

Het bleek dat dit hagelbolletje hoogstwaarschijnlijk afkomstig was van een hazenrug die ze afgelopen vrijdag had gegeten.

Goedele nam het incident met humor en gaf haar online volgers het advies: “Tip van de dag: eet geen hazenrug in de week voor je MRI.”

De artsen onderbraken de MRI-scan onmiddellijk vanwege de ontdekking dat dergelijke hagelbolletjes tijdens de scan erg heet kunnen worden, met mogelijke schadelijke gevolgen.

Goedele verklaarde: “Ze moesten de scan onmiddellijk stoppen.
Goedele Liekens

‘Die bolletjes kunnen heel heet worden en zo je ingewanden verschroeien,’ vertelden ze me.”
Goedele Liekens

Om elk risico te vermijden, werd Goedele gevraagd een nieuwe afspraak te maken, ongeveer tien dagen later, wanneer de hagelbolletjes haar lichaam naar verwachting zouden hebben verlaten.

Goedele benadrukt dat dit incident een belangrijke waarschuwing is voor iedereen die binnenkort een MRI-scan moet ondergaan en adviseert om wild vlees te vermijden in de week voorafgaand aan de scan.

In een recent interview sprak Goedele ook over haar persoonlijke leven en onthulde dat haar relatie met Edwin is beëindigd.

Ze beschouwt de zomervakantie als een geschikte tijd om nieuwe mensen te ontmoeten, aangezien ze de voorkeur geeft aan het delen van haar leven met een partner.

De beëindiging van haar relatie werpt een nieuw licht op haar eerdere opmerkingen over de uitdagingen van haar relatie met Edwin, die in Nederland woont en kinderen heeft.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vrouw uit de Filipijnen straalt van geluk na huwelijk met 42 jaar oudere echtgenoot die haar alles geeft!

Na een vakantie in de Filipijnen en het downloaden van een dating-app, heeft de 70-jarige Amerikaanse David zijn vrouw Jackie ontmoet, die slechts 28 jaar oud is.

Ondanks het leeftijdsverschil van 42 jaar, benadrukken ze dat leeftijd slechts een getal is.

David besloot vorig jaar om een reis te maken naar de Filipijnen. Tijdens zijn verblijf installeerde hij de dating-app Cherry Blossoms, waarmee je specifiek kunt zoeken naar Filipijnse en Aziatische vrouwen.

Niet lang daarna trok de 28-jarige Jackie zijn aandacht. David zegt hierover: “Toen ik haar profiel zag, was ik verrast en enthousiast. Ik was onder de indruk van wat ik las.”

Jackie, aan de andere kant, heeft toegegeven dat ze David’s profiel niet eens heeft bekeken, omdat hij geen foto op zijn profiel had geplaatst.

Ze legt uit: “Ik wist niet hoe hij eruitzag, maar door wat hij zei, wist ik meteen dat hij een echte heer is en erg aardig.”

Na hun ontmoeting besloten ze om elkaar beter te leren kennen, en na zes maanden daten stelde David de vraag of Jackie zijn vrouw wilde worden. Jackie aarzelde geen moment en stemde meteen in.

David vertelt enthousiast: “Ze zei meteen ja.” Hoewel de bruiloft een feestelijke gelegenheid was, waren David’s familieleden niet aanwezig, alleen die van Jackie.

Het stel heeft echter te maken met veel negatieve reacties en berichten op hun TikTok-video’s.

Sommige mensen twijfelen aan hun relatie en denken dat de Filipijnse vrouw vooral uit zou zijn op geld en een green card.

@dave_jackie2818 Reply to @preciousmathis995 42yrs.#bisayangtiktoker #pinayinusa🇵🇭🇺🇸 #ageisjustanumber #husbandandwife #agegaprelationship #agegapcouple ♬ Grow Old With You – Anthem Lights

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending