Zwangere vrouw ziet echo na 8 jaar onvruchtbaarheid – wat artsen zien schokt de hele kamer
Connect with us

Lifestyle

Zwangere vrouw ziet echo na 8 jaar onvruchtbaarheid – wat artsen zien schokt de hele kamer

Ongeveer een op de vijf stellen heeft op een bepaald moment in hun leven moeilijkheden bij het concipiëren.

Voor velen is het een uiterst moeilijke en stressvolle tijd – maar zoals velen ook kunnen getuigen, kunnen geduld en vastberadenheid zijn vruchten afwerpen.

Ashley en Tyson Gardner wachtten acht lange, moeilijke jaren voordat ze eindelijk de boodschap kregen dat ze een kind verwachtten.

Hun pogingen om een ​​gezin te stichten waren zeker niet makkelijk, maar Ashley besloot dapper om haar beproevingen met de wereld te delen om hoop te geven aan anderen in soortgelijke situaties.

In juli 2014 investeerden Ashley en Tyson de laatste spaargelden in een laatste ronde IVF-behandeling.

De weken die volgden waren vol angst, regelmatig medisch onderzoek, bloedonderzoek en heel veel naalden.

Zwangerschapstesten worden normaal genomen ongeveer drie weken na de embryohomonie uitgevoerd en pas daarna komt het paar erachter of er al dan niet bevruchting heeft plaatsgevonden.

Tyson had zich voorbereid op het vastleggen van de momenten waarop doktoren zouden informeren over de resultaten – hij wilde het moment vastleggen waarop zijn partner hopelijk positief nieuws hoorde.

En dat is precies wat Ashely kreeg: artsen bevestigden dat het paar een kind verwachtte.

Maar dat was niet de grootste verrassing van de dag.

Toen Ashley en Tyson hun eerste echo ontvingen, verwachtten ze – net als elke andere ouder – een eerste glimp van hun baby op te vangen.

Maar toen de beelden op het scherm verschenen, informeerden artsen het paar dat twee bevruchte eieren uit elkaar waren gegaan.

Het stel keek niet alleen naar één baby, of twee, of drie … maar vier! Ashley was zwanger van twee identieke sets van twee meisjes.

De kans dat dit gebeurt is er een op 70 miljoen – over een wonder gesproken!

Gelukkig ging Ashley’s zwangerschap soepel en al snel zagen Indie, Esme, Scarlett en Evangeline het daglicht.

Maak kennis met deze speciale familie hieronder:

Het is geen wonder dat het verhaal van Ashley en Tyson miljoenen mensen over de hele wereld heeft gefascineerd.

Toen ik vandaag hun kleine mirakelmeisjes zag, werd mijn hart echt warm en ik hoop dat hun verhaal ervoor kan zorgen dat anderen hoop houden.

Deel het verhaal van deze mooie familie met iedereen die je kent op Facebook, zodat meer mensen de kans krijgen om deze schattige vierlingen te ontmoeten!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending