Zwerfkitten sprint naar man en zijn hond en laat ze maar niet met rust.
Connect with us

Nieuws

Zwerfkitten sprint naar man en zijn hond en laat ze maar niet met rust.

Het zijn niet alleen mensen die persoonlijkheden hebben, ook dieren zijn niet allemaal dezelfde en hebben dus een persoonlijkheid en karakter. Sommigen vriendelijker dan de anderen. En ook het katje in dit verhaal, heeft een zeer vastberaden persoonlijkheid.

Ondanks dat ze zo klein is, heeft dit wilde straatkatje bewezen dat ze geen tekort aan doorzettingsvermogen heeft toen ze een man opmerkte die aan het wandelen was met zijn hond.

En het bleek te lonen ook!

Jon Nienaber uit Ohio was een toertje gaan wandelen met zijn hond in de buurt toen een klein ros katje hen plots benaderde. Het diertje was zo klein dat het paste in de palm van een hand.

Het straatkatje leek zin te hebben om op te trekken met de man en zijn hond. Ze benaderde de wandelaar en zijn hond en begon hen te achtervolgen.

“Mijn echtgenoot telefoneerde me en vertelde me dat hij dit schattig katje had gevonden en dat ze precies nogal veel aandacht wilde,” vertelde Leslie Nienaber aan Love Meow.

Leslie ging eveneens naar haar echtgenoot met wat katteneten en zag met haar eigen ogen wat haar man haar had verteld. Dit kleine katje, die ze al snel Pinot noemden, zou niet weggaan.

“Hij porde met zijn kopje door een omheining en wou Jon zelfs volgen wanneer we naar huis gingen! Hij bleek vastberaden om toch maar bij ons te blijven,” vertelde Leslie.

Het kleine, moedige diertje volgde Jon en Leslie tot bij hen thuis, speelde met hun hond en zou kost wat kost bij hen blijven. Dat is ook wat er gebeurde. Leslie wist dat ze hem moest in huis nemen.

Al 3 poezen en een hond
Leslie en Jon maakten het katje meteen schoon en gaven het te eten. Het koppel had eigenlijk al drie poezen en een hond, maar deed beroep op Leslie’s zus Sarah.

Toen Sarah het verhaal hoorde van het vastberaden katje, wist ze dat ze iets moest ondernemen.

“Ik geef toe dat het zeer moeilijk was om Pinot weg te geven,” zei Leslie. “Hij was een moedig, klein beestje die zo vastberaden was dat het zijn zin zou krijgen. Het maakt me echt gelukkig dat mijn zus voor hem wou zorgen, want ik was er echt gehecht aan geraakt.”

Snel geadopteerd
Sarah werd onmiddellijk verliefd op de kleine Pinot en nam hem onmiddellijk in huis om voor hem te zorgen.

“Mijn zus Sarah is een echte engel. Ik ben overtuigd dat hij zou gestorven zijn als we hem niet in huis hadden gehaald,” zei Leslie aan Love Meow.

Uiteindelijk werd het duidelijk dat Pinot niet alleen erg vastberaden was, maar ook erg speels.

Kijk hem hier eens!

Wie heeft een bed nodig als je in een doos kunt slapen?

Pinot is intussen een gezonde en mooie kat geworden sinds die gelukkige dag.

“De dierenarts denkt dat hij een geval uit de duizend is,” zei Leslie. “Hij weet hoe hij moet overleven en vaak loert om elke hoek op zoek naar iets om kattenkwaad mee uit te halen.”

Pinot bewees niet alleen een echte overlever te zijn, maar ook zeer nieuwsgierig en slim, nooit verlegen om iets ondeugend uit te halen.

Kijk eens hoe mooi Pinot nu is!

Bekijk de eerste momenten waarop Pinot besluit om zich bij zijn gezinnetje te voegen, in de video hieronder.

BNers

Caroline Tensen werkt extreem hard: Vermoeiende 4 uren per dag!

Caroline Tensen, de bekende presentatrice in Nederland, lijkt een blijvende aanwezigheid op televisie te hebben.

Al sinds de jaren ’80 is ze een vertrouwd gezicht op het kleine scherm en heeft ze meer showbizzvrienden dan we ooit zouden kunnen tellen.

Met naar verluidt een aanzienlijke bankrekening van vier miljoen euro en een jaarlijks inkomen dat de meesten van ons doen duizelen, zou je kunnen denken dat Caroline haar dagen doorbrengt in de luxe kappersstoel van Leco van Zadelhoff. Maar niets is minder waar.

Caroline, die zichzelf een echt werkpaard noemt, draait marathonsessies voor het programma ‘Eén tegen 100’, sessies die de gemiddelde werknemer duizelig zouden maken.

“Ik neem drie shows per dag op, elk minstens anderhalf uur lang, met honderd deelnemers.

Je moet voortdurend scherp zijn,” onthult ze in een interview met TROS.

En als je denkt dat dit betekent dat ze het hele jaar door aan het werk is, heb je het mis.

“We nemen een heel seizoen op in één week,” onthult Caroline.

De overige 51 weken van het jaar kan ze dus genieten van haar welverdiende rust, want Caroline werkt zo hard, nietwaar?

Dus Caroline klaagt dat ze een week lang 4,5 uur per dag moet werken en de rest van het jaar op haar lauweren kan rusten voor een vorstelijk salaris.

Caroline, realiseer je je wel dat er mensen zijn die echt keihard werken, minstens 8 uur per dag, vijf dagen per week, en zwaar fysiek werk verrichten?

Dat Caroline het aandurft om achter een bureau te staan, vragen te stellen en te praten, en dat “hard werken” noemt. Het moet niet gekker worden.

Doorgaan met lezen

Nieuws

De Koudste Winter in 100 Jaar: Zorg dat je goed voorbereid bent!

Nu de zomer tot het verleden behoort en zelfs in de bergen de eerste sneeuwval al heeft plaatsgevonden, hebben wetenschappers hun voorspellingen voor de winter van 2023-2024 bekendgemaakt.

De afgelopen zomer was warm en overwegend droog, en sommige wetenschappers geloven dat dit kan wijzen op een lange en koude winter in het verschiet.

De theorie hierachter is vrij eenvoudig: het warme weer leidt tot meer smeltend Noordpoolijs, wat op zijn beurt meer hogedrukgebieden uit het noorden kan veroorzaken, wat resulteert in lagere temperaturen.

Deze theorie is al enkele jaren in omloop en is gebaseerd op Amerikaans onderzoek.

Dit onderzoek suggereert dat het smelten van de ijskappen leidt tot meer sneeuwval in Siberië, wat op zijn beurt een koudere winter in Europa kan veroorzaken.

Hoewel deze gedachte interessant is voor liefhebbers van winterweer, meldt het KNMI echter dat er geen duidelijk verband is tussen het zomerweer en de wintertemperaturen.

Elk najaar uiten tal van meteorologen hun verwachtingen voor de winter.

Naast meteorologen zijn er andere wetenschappers die hun voorspellingen baseren op verschillende factoren, zoals zonnecycli, de ijsbedekking in Siberië, de activiteit van de poolwervel en andere singulariteiten.

Bovendien zijn er volkswijsheden die beweren de kou en sneeuw voor de komende winter te voorspellen, zoals het meten van de lengte van de alpendistel in Frankrijk of de hoogte van mierenhopen in Oostenrijk.

Over het algemeen zijn deze winterverwachtingen positief voor wintersportliefhebbers, wat suggereert dat het weer een strenge winter met veel sneeuw zou kunnen worden.

Een van de meest betrouwbare winterverwachtingen wordt elk jaar gemaakt door het ‘National Oceanic and Atmospheric Administration’ (NOAA).

Dit jaar voorspelt de NOAA echter een ongunstige winter voor liefhebbers van koud weer, met een verwachting van 1-2 graden warmer dan het gemiddelde.

Dit zou mogelijk de warmste winter ooit kunnen worden.
sneeuw winter

Het positieve aspect is dat, mede door het weerfenomeen ‘El Niño’, er veel meer neerslag wordt voorspeld.

Dit zou kunnen betekenen dat er veel sneeuwval is voor wintersporters in de skigebieden, hopelijk een welkome ontwikkeling voor hen!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Denny doorzoekt elke prullenbak naar statiegeldblikjes: ‘Ik moet mijn katten toch kunnen voeden’

In een wereld waar sommigen statiegeldblikjes van vijftien cent achteloos in de prullenbak gooien, is er een groep mensen die fanatiek op zoek gaat naar deze waardevolle recyclables.

Een van hen is de 46-jarige Denny, die dagelijks meerdere rondjes door Spijkenisse fietst om tientallen euro’s aan blikjes en flesjes te verzamelen. Maar voor Denny is dit geen zinloze bezigheid; het is zijn manier om de belofte aan zijn overleden moeder na te komen en haar katten te blijven verzorgen.

Het Geluk van een Oude Bodywarmer:
Denny begint zijn dagelijkse zoektocht door zijn fiets uit de berging te halen en een plastic tas aan het stuur te bevestigen.

Voordat hij echter vertrekt, trekt hij zijn vertrouwde zwarte bodywarmer aan, met het Scania-logo en opvallende gaten aan de achterkant.

Deze oude bodywarmer, zegt hij, brengt hem altijd geluk. Het herinnert hem aan zijn oorspronkelijke droom om vrachtwagenchauffeur te worden, een droom die nooit werkelijkheid werd door verkeerde keuzes in het leven.

De Drang om Elk Blikje te Vinden:
Denny is vastberaden in zijn missie; hij is bereid om door overvolle vuilnisbakken te graven en zelfs afgelegen bossen en wateren te doorzoeken.

Hij kleedt zich op deze manier, niet alleen voor zijn eigen veiligheid, maar ook om elk bruikbaar blikje te kunnen redden.

In tegenstelling tot anderen die alleen de bovenste blikjes uit prullenbakken halen, keert hij de hele bak om, soms met een opbrengst van wel 18 euro in slechts een kwartier.

De Noodzaak Achter de Missie:
Voor Denny is “statiegeldjagen” een bittere noodzaak. Nadat zijn moeder overleed, werd hij gedwongen te verhuizen en kampte hij met aanzienlijke schulden.

Zijn financiële situatie dwong hem tot deze inspanning. Maar voor Denny is er een diepere drijfveer – het verzorgen van de katten van zijn overleden moeder, twee van de drie katten die hij beloofd heeft nooit op te geven. Dit maakt zijn dagelijkse zoektocht onmisbaar.

De Gemeenschap Erkent zijn Inzet:
Ondanks dat Denny pas drie maanden in Spijkenisse woont, wordt hij op straat vaak herkend en aangesproken door mensen die zijn toewijding waarderen.

Sommigen bieden zelfs spontaan blikjes aan om hem te helpen. Denny benadrukt het feit dat veel mensen de waarde van deze recyclebare materialen niet erkennen, terwijl ze een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren aan iemands inkomen.

Conclusie:
Denny’s dagelijkse toewijding aan het verzamelen van statiegeldblikjes is niet alleen een manier om zijn financiële situatie te verbeteren, maar ook een eerbetoon aan de belofte die hij aan zijn overleden moeder heeft gedaan.

Terwijl hij door Spijkenisse fietst, blijft hij vastberaden en positief, zelfs in het licht van concurrentie en onbegrip van anderen.

Zijn inzet is een krachtige herinnering aan hoe kleine inspanningen een groot verschil kunnen maken in iemands leven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending